Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Életmód

Itt vannak a legelképesztőbb szexrekordok

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.19 | 18:18

Van néhány egészen meglepő.

Az emberekben mindig is dúlt a versengési hajlam, így talán nem meglepő, hogy néhányan még az intim pillanatokból is kihívást csinálnak és rekordokat döntögetnek.

Fotó: unsplash

A legnagyobb és legkisebb férfiasság-méretek

Ugyan a férfiaknál általában kényes témának tekinthető a férfiasságuk mérete, azok, akiket nagyobb mérettel áldott meg a sors, sokszor dicsekednek vele. Óriási oka lehetett a büszkeségre például Robert Dickinsonnak is, aki rekordtartó az 1900-as évek óta. Az úriember nemi szerve merev állapotban 33,4 cm hosszú volt, kerülete pedig a 16 cm-t is elérte.

Hallhatunk azonban egy nem hivatalosan lejegyzett rekorderről is, aki megelőzte Dickinsont, méghozzá 45 cm-es férfiasságával. A legkisebb pénisz tulajdonosa már nem szívesen hozza nyilvánosságra a nevét. A férfi ugyanis 1 cm-es micropénisszel rendelkezik. Ebben az esetben az orvostudomány szerint a hímvessző nagyobb része a testen belül helyezkedik el – számol be a FemCafe.

Leghosszabb merevedés

A férfiak sokáig képesek izgalmi állapotban maradni, ha nem következhet be a kielégülés, ami egy idő után igazán kellemetlenné is válhat, hiszen néhány óra elteltével akár fájdalmakkal is küszködhetnek. Ezek után nem is tudjuk elképzelni, hogyan bírta ki és mit élhetett át az a férfi, akinek 29 napig volt merevedése…

Legtöbb szexpartner

A rekorder nő 24 óra leforgása alatt 620 férfivel szexelt. A férfiak közül John Dough pornósztár azt hitte, ugyanennyi idő alatt 101 nőnek képes örömet okozni. Ezzel szemben viszont csak 52 jött össze.

Aki a legtávolabb lőtt

Bizarr rekordot állított fel egy német férfi, aki azt mérte le, hogy milyen messze tud ejakulálni. Az eredmény pedig nem is lett kevés. Sok próbálkozás után ő vált a csúcstartóvá 6 méterrel. A nőknél már nem ilyen nagy a távolság. A rekordtartó nő 3 méterre lövellt ki.

A folytatásért KATTINTS IDE!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló