Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Életmód

Úgy tűnik, a Hallmark mégis enged leszbikus reklámot

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.16 | 13:18

Egy, az azonos neműek házasságát hirdető filmecskéről van szó.

December 15-én a Hallmark vezetősége visszalépett attól, hogy betiltson egy reklámot, melyben az azonos neműek házasságáról van szó. A csatorna arra hivatkozott, hogy szlogenjükkel, mely úgy szól, hogy

Azzal törődsz, hogy a lehető legjobbat add.

nehezen volt összeegyeztethető a korábbi döntés.


A héten ugyanis a Zola nevű, online esküvőszervező cég hirdetése többeknél kiverte a biztosítékot: két nő azt tervezgette, hogyan kelhetnek egybe a szolgáltatás igénybe vételével. A Hallmark pedig nem szeretett volna összetűzésbe kerülni a konzervatív nézőkkel…

A One Million Moms nevű szervezet ugyanis azonnal aláírás-gyűjtésbe kezdett, hogy a filmecske lekerüljön a műsorról.

Csatornánk szeretne továbbra is jó kapcsolatot ápolni a Zola vállalattal. Arra törekszünk, hogy még befogadóbbak legyünk, és ünnepeljük a másságot.

jelentette be Mike Perry, a Hallmark vezetősége részéről, aki elismerte, hogy a betiltási szándék csalódást és fájdalmat okozott. Még vasárnap este a Walt Disney-féle Freeform kábelszolgáltató jelezte, hogy örülnének, ha az ominózus hirdetés futhatna. Ellen DeGeneres szintén szorgalmazta a reklám újbóli játszását.


A Hallmark vette a lapot, és kiállt a kisebbségek mellett:

Elnézést kértek az LGBTQ-emberektől, ami fontos üzenet számukra. Ez a közösség – létezik, mint a reklámok célközönsége, és mint a családi műsorok nézői is.

idézi Sarah Kate Ellist a GLAAD részéről a Variety.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló