Design

A Hainan Légitársaság ad a dizájnra, csúcs gyönyörű lett az új uniformis

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.10 | 20:33

A kínai cég kellően el van szállva, de jófelé tartanak, Párizs irányába.

Mintha egy párizsi haute couture bemutatóról röppent volna ide ez a flotta, teljesen olyan az egyik kínai légitársaság személyzetének új formaruhája. A Hainan Airlines kollekcióját a Demilked szemlézi.

Nem is járunk messze az igazságtól, mert a cég a ruhákat a francia fővárosban, a Paris Couture Week keretén belül mutatta be. Laurence Xu munkáit a cheongsam (chőngszám, vagy mandarin nyelven: a csipao) nevű, hagyományos női öltözék ihlette, melyet formális eseményeken szoktak a hölgyek viselni.

Számos tradícionális elem is visszaköszön a motívumok közt: rajzolt felhők, hullámok és egy misztikus ragadozómadár, a Roc nevű sas is szerepel a textileken. Mindez egy nyugati stílusú szövet felhasználásával egy modern és nemzetközi külsőt kölcsönöz a légiutas kísérőknek. A férfiak ruházata némileg konszolidáltabb és nyugatiasabb, a ragyogó női viselethez képest.

Az együttműködésünk Lawrence Xuval nemcsak egy új uniformis létrejöttét jelenti, de a légitársaság nemzetközivé váló imidzsét is erősíti. Szeretnénk, ha a külföldi utasok tisztában lennének vele, hogy Kína egy modern és trendi ország.

véli Xu Fei, a Hainan Airlines márkaigazgatója.

Káprázatosak ezek a felvételek is:

Az ötletes dizájn-elemek korábban is emlékezetessé tették a céggel való repülést.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló