Design

Bringát dob piacra a Louis Vuitton

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.12.09 | 14:18

Ha Louis Vuittonra és utazásra gondolsz, általában klasszikus bőröndöket és utazótáskákat képzeled el.

A Louis Vuitton most komolyan vette az utazást, és Maison Tamboite-val együttműködve bemutatta az LV Bike-ot, aki nem ismerné annak elmondjuk, hogy a gyár a francia kerékpárok kézműves előállításával reprezentálja magát a piacon. A két párizsi cég mesterségeik mestereként voltak eddig is számontnartva, és meglepő, hogy eddig nem borultak össze.

A Louis Vuitton x Maison Tamboite vadonatúj kerékpárja alapvetően a Maison Tamboite Paris klasszikus modelljének átdolgozott változata, amely tipikus LV-elemek tesznek azzá ami. A kézzel készített kerékpár lenyűgözően néz ki, ülése és váza LV monogrammal ellátott bőrrel van borítva. Minden egyes darab ikonikus, egyedi megjelenést kapott.

A régi világ varázsa a faberakás, a bőr, a felnik, vörös és fehér szín mind reprezentálja azt, hogy ez nem egy egyszerű kerékpár. A kerékpár LED-es lámpákkal, beépített trackerrel rendelkezik az ülése alatt.

Az ultra-luxus bringa négy változata kapható, piros, fekete, szürke és sárga részletekkel. A kerékpár kizárólag a Louis Vuitton üzleteiben kapható világszerte, megrendelés alapján.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.