Divat

Mely női ruhák lesznek a következő hónapok divatslágerei?

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.26 | 13:14
  • trendindex: 2

Már csak néhány hetet kell várni, és beköszönt a tavasz. Érdemes felkészülni rá már most, ugyanis divatfronton hihetetlen menő formákkal és trendekkel találkozhatunk. Aki igazán stílusosan szeretné kezdeni a kikelet időszakát, az jobb, ha már most informálódik, hogy milyen ruhák lesznek az év tavaszi-nyári slágerei.

Mely női ruhák lesznek a következő hónapok divatslágerei?

Romantikus virágos ruhák minden mennyiségben

Azt már megszokhattuk, hogy a vintage stílus kitörölhetetlenül részévé vált a divatvilágnak. Idén ez ismét új erőre kap. A fodros, bársonyos és légies anyagok apró vagy épp nagyméretű virágmintákkal garantáltan trendinek számítanak idén. Hordhatjuk őket szandállal, csizmával, farmerdzsekivel, de akár még bakanccsal is a hűvösebb kora tavaszi időszakban. A romantikus stílus szerelmeseinek idén nem lesz okuk a panaszra.

Pólóruhák minden alkalomra

A pólóruha régóta toplistás a trendkövetők ruhásszekrényeiben. Egyrészt praktikus, hiszen elég csak magunkra kapni. Másrészt ugyanolyan dögösen megy egy magassarkúhoz, ahogyan egy papucshoz vagy sneakerhez is. Ez idén sem lesz másképp. Különféle anyagú és fazonú pólóruhákkal találkozhatunk az oversize mérettől egészen a karcsúsított, miniruha jellegű fazonokig. Színben pedig a cukorka- és púderszínek jelentik a slágert – de természetesen ugyanúgy trendi lehet egy fekete vagy szürke pólóruha is. Hogy milyen cipő illik ehhez? Például a bokacsizmák, amiket itt lehet legkönnyebben elérni: https://answear.hu/k/noi/cipok/csizmak-es-bokacsizmak

Női Ruhák

Vagány farmerruhák

A farmer örök divat marad, viszont a farmerruhák egy ideje háttérbe szorultak a divatimádók köreiben. Idén viszont úgy tűnik, újra aranykorukat élik. Nem csak a klasszikus kék, de a különféle rózsaszín és pasztell árnyalatok is helyet kapnak a szezonban. Egy farmerruha is lehet univerzális viselet. Sötétebb vagy elegánsabb színnel rendelkező darabjai még félelegáns viseletként is hordhatóak. Viszont ha lazább megjelenést szeretnénk, akkor strandra is kiváló választást jelentenek. Farmerruhából a legjobb, ha karcsúsított változatot szerzünk be, így komplett miniruhaként funkcionálhat.

Univerzális ingruhák

A végig gombos ingruha nem csupán divatos, de szexi megjelenést is kölcsönözhet – attól függően, hogyan variáljuk rajta a gombolást. Egy gombos ingruhát emiatt többféleképpen is hordhatunk. Övvel, blézerrel és magassarkúval elegánssá tehetjük, míg lent és fent kicsit kigombolva dögös partiruhát varázsolhatunk belőle. Egy tornacipővel pedig lezser és sportos megjelenést kapunk. Rengeteg kiegészítővel hordható, ezért egy stílusszerelmesnek sem hiányozhat a ruhásszekrényéből. Ahogyan a többi esetében, ebből a típusból is a legtrendibb női ruha az answear.hu oldalán bőséges kínálattal elérhető számunkra.

Összegzés

Az idei trend igazán változatos ruhaválasztékot kínál mindenkinek. Természetesen a felkapott új trendek mellett a klasszikus darabok is jelen vannak, és rengetegféle fazonban kaphatóak. Érdemes tehát már most felkészülni a tavaszra, kiválasztani a legjobb ruhákat, valamint a hozzájuk legjobban passzoló kiegészítőket is. Például a női pénztárca típusok közül olyat, amely trendben követi az idei ruhadivatot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló