Divat

Ezek most a legmenőbb órák, amiket megvehetsz #3

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.13 | 18:18

Ezekkel a modellekkel tutira nem lősz majd mellé, csak az áruk lehet kicsit borsos.

Egy szép órával sosem lehet mellé lőni, ez a hat modell egytől egyig garantáltan csalódásmentes. Bár az áruk is igen magas, azonban az óra egy elég jó befektetés, és akár több generáción keresztül is családi ereklye lehet. A sorozatunk első és második része után egyelőre az utolsó három következik.

A Zenith 1865 óta gyárt órákat, ezért a tapasztalat adott, a Zenith El Primero Chronomaster nyitott számlapja iszonyatosan menőn néz ki, ahogy rálátunk a szerkezetre működés közben. Friss és üde színekkel a számlapon, a pirosra festett, iszonyatosan pontosan megmunkált segédmutató magabiztos határozottságába is játékosságot visz. De erről az óráról egy hosszabb cikkben is foglalkozni fogunk, hiszen személy szerint nekem az egyik kedvenc órám.

A Hublot mindenkit meglepett az 1980-as években, mikor a bázeli vásáron megjelent az első karóra, amely aranyat kaucsukkal kombinált, senki sem gondolta volna, hogy meddig is jut majd el az elképzelés. Big Bang modellekkel álltak elő, elkészült több változat is például járástartalék kijelzővel, tourbillionnal, nagy dátummal vagy éppen split seconddal. A 41 milliméteres és 44 milliméteres darabok messzemenőkig kiaknázták a Fusion szellemiségében rejlő lehetőségeket, a különféle anyagok ötvözését illetően. Ezt a Classic Fusion Ferrari GT esetében, egy darab közeli képpel szeretném szemléltetni, tökéletes részletek, és lenyűgöző innovációk.

 

Patek Philippe Perpetual Calendar Chronograph egy szinte elérhetetlenül drága darab, a listán valószínűleg az időtlensége és a gyártó múltja miatt szerepel. Nem nagyon lehet hova ragozni, minőségben és márkában a svájci óragyártás egyik csúcsa. És pont.

Képek:The Guardian / Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló