Divat

Ezek most a legmenőbb órák, amiket megvehetsz #2

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.09 | 06:31

Ezekkel a modellekkel tutira nem lősz majd mellé, csak az áruk lehet kicsit borsos.

Egy szép órával sosem lehet mellé lőni, ez a hat modell egytől egyig garantáltan csalódásmentes. Bár az áruk is igen magas, azonban az óra egy elég jó befektetés, és akár több generáción keresztül is családi ereklye lehet. A sorozatunk előző része itt található.

A Breitling legendás órái tényleg örök klasszikusok, azonban ez az Aviator minden tekintetet vonz, a vintage bőr szíj és a csodálatos kék számlap tökéletes harmóniát alkot. A fehér segédszámlapok, és a diszkréten pirosra festett mutatók csodálatosan idézik meg a II. Világháborús pilóták óráit. Szinten mindenhez passzol, és az összes pillantás elismerő lesz.

A minimalista Rado tervezésében visszaköszön a tehetséges Japán tervező Ayako Suwa tehetsége. A fekete kerámia kialakítás és az arany mutatók szépen egészítik a gömbhalak által inspirált számlapot. Tökéletes választás öltönyhöz.

Az itt található órák közül az Oris modellje az ami a legmegfizethetőbb. A bronz és az acél kreatív kombinációja remekül passzol a retró búvárórák stílusához. 120 klikkes lünetta, és csodálatos kék számlap itt is mint a Breitling órájánál egy jól bevált recept. Talán ez a leguniverzálisabb darab, ami a mindennapi viseléstől kezdve, egy elegáns öltözékig bárhol megállja a helyét.

Ha kíváncsi vagy az első részre, azt itt találod. Tag Hauer és az Omega órákról írtunk nektek!

Három óra még hátra van az ajánlásunkból. Ott is lesznek izgalmas darabok, és örök klasszikus is.

Kép:The Guardian


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.