Divat

Dél-Karolinában betiltanák azokat a nadrágokat, amik jóval a csípő alatt kezdődnek

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.22 | 10:40

Mondjuk, tényleg nem tartozik az esztétikai értelemben vett csúcskategóriás ruhadarabok közé. Mi lesz most szegény rapperekkel? Nem féltjük őket, előbb-utóbb biztosan találnak majd helyette valami más őrült ruhadarabot. 

A Dél-Karolinában benyújtott törvényjavaslat szerint meg kell tiltani minden olyan nadrág nyilvános viselését, ami csípő alatt kezdődik 3 hüvelykkel (kábé 7 és fél centi), és ezért kilátszik a nadrágviselő alsóneműje, sőt akár még a bőre is intim területen. A törvény megszegése természetesen nem minősülne bűncselekménynek, csak apróbb kihágásnak, szabálysértésnek, és pénzbírság járna érte. 25 dollár az első alkalomért, 50 a másodikért, és 75 a harmadikért, bár ezért már 6 óra közösségi munka is kiróható, sőt, akár együtt a kettő is.

A javaslatot benyújtó Wendell Gilliard képviselő szerint a helyzet már-már tarthatatlan, évről-évre egyre rosszabb. Sokan hordják így a nadrágjukat, sőt a nadrághatár megy egyre lejjebb. A képviselő úgy gondolja, hogy

a nadrágot szinte már térd alatt viselik, és ha egy nőnek is ugyanilyet kéne hordania, akkor már semmi nem fedné el a szemérmét.

Biztos van abban valami, amit a képviselő mond, és az inkriminált nadrágformát sem szeretjük, mert egyszerűen idételn és béna, de azt gondoljuk, mindenki azt hord és úgy, ahogy csak akar. Az már régen rossz, ha azt is meg akarják mondani, mit és hogyan viseljünk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.