Divat

Ezt nem láttuk jönni, itt a tevepata bugyi

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.21 | 16:13

Elértünk az alsónemű legaljára, már ha mondhatunk ilyet.

Egyre durvul a divat: a férfi felsőtest fürdőruha után nem nagyon maradt ötletünk, mivel tehetők a nők még riasztóbbá, egészen mostanáig. A tevepata kifejezés arra a ruházati balesetre – vagy éppen: szexizésre? – vonatkozik, amikor egy hölgy testre simuló leggings-t vagy jóganadrágot vesz fel, és elől nemcsak a vénusz-dombja rajzolódik ki.

Most pedig lehetőség is nyílt olyan bugyit venni, ahol lelkes dizájnerek ezt a jellegzetes formát már meg is alkották előre. Ahelyett, hogy tunikával vagy oversize pólóval elrejtenéd, mutogathatod is a kamu domborulatot.

A hol szuszpenzorra emlékeztető, hol csipkével feldobott ruhadarab a melltartóbetétekre hajaz: becsapós látványt nyújt. Hogy mégis ki vetemedett ilyesmire először – Ázsiából indult el hódító útjára ez a gyomros történet, ahol az ilyesféle látvány mondhatni, megszokott dolog. Most a nyugati világ női is kihívás elé kerülnek: beruháznak-e a 10-30 dollár közt mozgó bugyogóra. Többféle színárnyalatból is lehet választani, lelkesít az Aunty Acid:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • uukotaf szerint:

    Nos, igen, Vénusz- domb. Már a ‘970- es években, amikor kiskamasz voltam, láttam ilyet. De, hogy ebből divatot? Miért csodálkoznak a Hölgyek (meetoo), ha “letámadják” Őket? Közben, minket, férfiakat okolnak….
    Tisztelettel:
    Baranyai György

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.