Divat

A frissen szült Katalin hercegné nem véletlenül pózolt abban a spéci piros ruhában

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.24 | 10:45

A háromszoros anya még a gyermekágyas időszakban is elegáns, pont mint Diana!

Cambridge hercegnője április 23-án hozta világra harmadik gyermekét: egy kisfiút, akinek a neve még a nyilvánosság számára nem ismert. És, mintha mi sem történt volna, pár órával a szülés után már vidáman fotózkodott a kórházat elhagyó Katalin, férje és újszülöttje körében.

Vilmos felesége egy olyan ruhakölteményben mutatkozott, amelyet Jenny Packham tervezett. Ebben a csipkegalléros, vörös öltözékben távozott a londoni St. Mary Kórház Lindo szárnyából, mely a ruha többek érdeklődését fel is keltette. Katalin ugyanis nem először utal megjelenésével néhai anyósára, Dianára.

A hercegné szokásává vált, hogy tisztelete jeléül Vilmos híresen stílusos édesanyjának gardróbját idézze fel: 2013-ban, mikor György hercegnek adott életet, egy világoskék alapon fehér pöttyös felsőben jelent meg nyilvánosan – rímelve anyósának 1982-es, halványzöld outfitjére, aki akkor első ízben tartotta Vilmost a karjában a kamerák előtt.

A mostani piros szerelés pedig Harry herceg születését idézi – 1984-ben Diana viselt hasonló összeállítást. Hogy mennyibe kerülhetett ez a tiszteletadó beöltözés, arról máris napvilágot látott pár elképzelés. Sarah Boyd divatszakértő úgy véli, hogy egy ilyen előkelő megrendelő, mint Katalin esetében eléggé kiszámíthatatlan az összeg. Egy átlagos vevő számára nagyjából 2500 dollárért (640 ezer forint) vállal Packham egy varrást, de az ár a kiszabott határidőtől és a kelme jellegétől függően is mozoghat.

Dawn Del Russo stílus-szakértő ennél jóval bátrabb:

Egy csúcs arisztokrata megrendelése simán fájhat 3-7500 dollárban (767 ezer-2 millió forint) is: főleg ha Katalin korábbi vállalásait is számításba vesszük.

Tetőtől talpig luxus kismamáról van szó, akinek csak a kórházból kilépős, Gianvito Rossi-cipője volt 675 dollár (172 ezer forint). Ha valaki hasonló stílusú cuccokra vágyik, ám jóval olcsóbban, az száz dollár alatt is vásárolhat majd a koppintott verziókból.

Több fast fashion üzlet fog előállni nemsokára az eredetire megszólalásig hasonító darabokkal, pár héttel Kate fotói után.

Ugyanez történt Sarolta születése után is, mikor 2015-ben Katalin egy sárga virágos Packham-ruhában hagyta el a szülészetet: az Ebay-en 58 százalékkal pörögtek fel a hasonló színű cuccok.

A hercegné akkori bőrszínű cipőjének másolatait is vitték, mint a cukrot: az ilyen magassarkú lábbelik kereslete 94 százalékkal ugrott meg – említi s Time.com.

A kisherceget sem bugyolálták akármibe: a kötött kendőt a G.H. Hurt & Son jegyzi, röpke 97 dolláros (25 ezer forint) áron.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló