Divat

Ilyen dögös Jennifer Lawrence esküvői ruhában

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.14 | 15:18

Az eljegyzési partin viselt holmit tényleg házasságkötésre tervezték!

Cooke Maroney nemsokára beköti a bájos színésznő fejét, aki gondoskodott arról, hogy ne csak a Trónok harca legyen a beszédtéma a hétvégi történések közül. Május 12-én ugyanis a párocska egy eljegyzési partit tartott, ahol bizony Adele is jelen lehetett.

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence a helyszínre egy halvány rózsaszín, hosszú ujjú selyemruhában lépett be, ami akár már esküvői öltözetnek is beillene, ha nem volna olyan mély a dekoltázsa. A poén az, hogy ez mégis egy menyasszony-szett, méghozzá a 2019-es L. Wells Bridal-féle kollekcióból! Az ünnepi külső fényét egy Roger Vivier-táska és egy pár Casadei-cipő emelte még, melyek szintén Jill Lincoln és Jordan Johnson stylistok választását dícsérik. A jó ízlésű duó posztolt is az érkező Jenniferről egy mosolygós képet:

Itt is van! Nem is tehetné boldogabbá és izgatottabbá más, mint hogy nemsokára feleség lesz! Most Jen és vőlegénye egészségére iszunk!

A Juliana fantázianevű öltözéket egyébként a luxusholmikkal foglalkozó Moda Operandi árulja, és természetesen fehér színben is rendelhető. Az ára 2300 dollár. Nem először viselt a 28 éves J.Law kimondottan esküvőre tervezett L. Wells-holmit: a 2018-as Je T’aime kollekcióból is tetszett meg már neki valami, amit 2017 októberében az Arcélek, útszélek című film new yorki premierjén láthattunk rajta. Viszont a színésznő a Dior arca is, így dukálna neki egy még előkelőbb, egyedi ruha a Nagy Napra, mondjuk Maria Grazia Chiuri tervei alapján – javasolja a Glamour.

 

View this post on Instagram

 

last post for a while… see y’all soon! Turning my data off now hope you all have a good weekend 🙂 #jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló