Divat

Barbie új párja, a férfikontyot viselő Ken, kiakasztotta a netezőket, neked bejön?

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.21 | 14:13

A trendérzékeny játékbabáról még Stephen Kingnek is megvan a véleménye.

A Mattel legújabb kollekciója a Fashionistas nevet viseli, mely 40 új babát jelent. Vannak köztük különböző testfelépítésűek és bőrszínűek is, ez utóbbi 11 árnyalatra terjed ki, míg frizurából 28 félét láthatunk – írja a The Mary Sue.

Az új babák zöme teljesen sima ügy, míg a Man Bun Ken, azaz a Férfikontyos Ken a prűdeknél kiveri a biztosítékot. Van, aki szerint nyitottabbaknak kellene lenni az Y-generáció stílusjegyeire, más egyenesen politikai üzenetet is kódol egy szörnyülködő Ken-kép mellé.

 

Persze Barbie és Ken ruháin és testén viccelődni meg csámcsogni elég régóta téma. A twitteres kommentelők nagyja most röhög, illetve viccelődik Ken testfelépítésén, mintha az anatómia és a hajhossz befolyásolná azt, ki mennyire férfias.

Van, aki szerint Ken lenyúlja Barbi cuccait, és szegény lány elájul új imidzsű pasija láttán.

Sok felnőtt tartja aggályosnak ezt a megjelenést, de pár gyereknek bizonyosan bejön majd, még akár az önkifejezésükhöz is hozzájárulhat a baba. Lehet, hogy túlzásnak tűnik ez az állítás, de amíg valaki annyira rápörög a hajhossz és identitás problémájára, mint ezek a twitterezők, addig ez a kérdés továbbra is parázs viták tárgya lehet.

Még a híres író, Stephen King is megeresztett egy cinikus véleményt a Twitteren, Ken rosszabbik énjéről:

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.