Divat

Válltáska nyárra – melyik a legdivatosabb?

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.30 | 10:02

A nyár, mint évszak, alapvetően túl sok újdonságot nem tartogat táskahordás szempontjából, ez tény. Viszont megjelenés tekintetében ez az a periódus, ami telve van színekkel, amik a téli szakaszban rendre elmaradtak. Nem meglepő tehát, hogy a női válltáska paletta tagjai kivétel nélkül sokszínűek szó szerinti és átvitt értelemben egyaránt.

Könnyedség, légiesség, szépség – a nyári trend hívószavai

A női válltáska elsősorban praktikus kiegészítő még akkor is, ha amúgy öröm ránézni, mert sugárzó jelenlétével beragyogja a teret. Funkcionalitás hiányában épp az esszenciáját veszítené el. Ugyanakkor önmagában a hatékony használhatóság, mint pozitívum nem elegendő a tökéletes elégedettséghez. Hogy miért? Azért, mert ott van az eredendő igény a szépségre. Az esztétikumra. A vonzó stílusjegyek jelenlétére. Ha ezek stimmelnek, akkor természetesen minden rendben. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy akkor kétségtelenül kerek az egész kép. Na és ez az a komplexitás, ami a CCC széles választékában egy az egyben megmutatkozik. Az idei nyár sem rendhagyó az előző szezonokhoz képest, abban az értelemben semmiképpen sem, hogy szemeket gyönyörködtető jellemvonásokból nincsen hiány. Ugyanakkor a praktikusság is felbukkan, ahogy arra utaltunk már. Innentől kezdve tényleg csak az a kérdés, hogy merre húz az egyéni ízlés hangja? Melyik az a választás, ami valóban, teljes mértékben személyre szabott? Ugyanis ennél sohasem érdemes kevesebbel beérni! Semmilyen területen sem, de a divat szektorában meg különösen nem. Ellenkező esetben a csalódottság, az elégedetlenség borítékolható. Na, de erre gondolni sem jó, és nem is kell, mert a CCC online felhozatalában kizárólag olyan modellek kapnak teret-helyet, amik minden elvárható szempontból a maximumon teljesítenek.

Mit diktál a 2022-es nyárra hangolt trend?

Színeket! Izgalmakat! Csáberőt és vonzalmat! Hogy ezek miként foghatóak, valósíthatóak meg? Egyszerűen! Úgy, ha az ízlés szava irányítja a mozdulatokat! Ha a személyes megtapasztalás lényeges elem, akkor a CCC üzletei országszerte meglátogatható, felkereshető alternatívaként szolgálnak. Tény, hogy a kiszemelt modellt felpróbálni, néhány lépést vele megtenni olyan élmény, aminél aligha akad meghatározóbb. Olyan hatás, aminek a vásárlás jóformán a logikus következménye. Hiszen ki az, aki miután a saját bőrén élte át a vonzó megjelenés, kisugárzás sajátos báját képes erről lemondani? Remélhetőleg senki! Ugyanis ez, az aprónak tűnő részlet hatalmas erővel bír. A szürke hétköznapokat színesebbé varázsolhatja, a monoton kihívásokat teljesíthetőbbé alakíthatja. Egyetlen táska erre képes. Egyetlen olyan táska, aminek a stílusjegyei, a formavilága, a motívumai, az alapanyaga, azaz minden egyes tulajdonsága az egyediség kifejeződése. Egyetlen egy táska, aminek a kiválasztásában a kompromisszumoknak helyük nincsen, kizárólag a bizonyosságnak. Annak a bizonyosságnak, ami egyértelműen mutatja, hogy a kiszemelt variáció szépsége személyre szabott, ezért aztán úgy tökéletes, ahogy van! Aminek a vonzereje ráadásul eltitkolhatatlan!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló