Divat

Egy messzi-messzi galaxis legmenőbb szettjei hétvégére

  • Szerző:nuus
  • 2016.09.30 | 14:17

Ma már ott tart a világ, hogy Darth Vader és R2D2 karakterével ellátott harisnyákat dobtak piacra. Ezek láttán ihletet kaptunk, és gyűjtöttünk még mellé pár Star Wars-ruhát.

Az első rész vinylen kiadott soundtrackje és az Ezeréves Sólyom drón verziója után itt az újabb Star Wars-őrület: a hardcore rajongó csajok harisnyán is hordhatják a kedvenc filmjük karaktereit.

starwars
Kép: thinkgeek.com

Nem, ez nem tetkó, hanem harisnya. Ha leborulunk az Erő gonosz ikonjai előtt, akkor a sötét oldalra állhatunk a Vaderes verzióval. Ő R2D2-nál egy fokkal több tekintélyt parancsol; a kedvenc droidunkról mintázott harisnyának elég béna a színe, de az is lehet, hogy nem fekete cipőt és ruhát kellett volna felvennie a modellnek.

Aki anyag alapján döntene,
– Darth Vader 80% nylonból és 20% spandexből
– R2D2 pedig 65% poliészterből, 23% nylonból és 12% spandexből készült, itt lehet őket megvenni.

A harisnyához képest drágább (75 dolláros), de menőbb megoldás lehet ez a szoknya. VAGY a kettő egyszerre. Biztos sikered lesz, ha a fénykardos szoknya alól kivillantod a Vaderes harisnyát.

Kép: heruniverse.com
Kép: heruniverse.com

Hogy biztos ne fázz, dobj fel egy birodalmi lépegetős kardigánt is!

Kép: boingboing.net
Kép: boingboing.net

Akinek van hasonló szettje, vagy még ennél is vadabbul öltözik fel az esti buliba, az mindenképpen írja meg nekünk csatolt fényképpel együtt a [email protected] mailcímre. Jó hétvégét!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló