Divat

5 stílustipp Kate Middletontól

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.01 | 07:27

Mert a hercegné baromira stílusos nő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Middleton (@katemiddletonphotos) által megosztott bejegyzés,

1. Ne féljünk a színektől

Azt tudjuk, hogy a királynő nem véletlenül pompázik mindig élénk színekben: így hangsúlyozza, hogy ő az uralkodó, aki kiemelkedik a tömegből. Ugyanakkor Katalin sem tartózkodik a színektől: főként a piros és a kék a nagy kedvence.

2. Őrizzük meg önmagunkat hivatalos kontextusban is

Katalin minden nyilvános megjelenés alkalmával kénytelen az etikettnek megfelelően öltözködni, ugyanakkor saját személyes stíluselemeinek sem mondott búcsút. Az ő igazi, polgári stílusa – még Kate Middleton korában – a sportosan elegáns volt, ezért ma is szívesen húz skinny farmert.

3. Nem szégyelli újra és újra felvenni a kedvenc ruháit

Míg számos híresség – nem csupán a kékvérűek – gondosan ügyelnek arra, hogy egy-egy ruhában legfeljebb egyetlen alkalommal lássák őket nyilvánosan, Katalin ebből nem csinál ügyet: ez emberi vonás a szükségtelen pompa árnyékában, azonkívül környezetbarát megfontolásból is érdemes újrahasznosítani mindig, amink van.

4. Az egyszerű, hétköznapi darabokat elegáns kiegészítőkkel párosítja

Van, hogy a hercegné olcsó, bárki számára elérhető ruhadarabot választ, amit aztán elegáns kiegészítőkkel – ékszerekkel, tárcákkal, táskákkal – dob fel. Így „egy közülünk”, mégis különleges. Néhány extra darabot persze mi is megérdemlünk!

5. A nude magas sarkúval nem lehet mellélőni

Katalin 175 centiméter magas, ezzel együtt szívesen hangsúlyozza karcsú, magas termetét, amihez egy nude magas sarkú tökéletes keretet ad. Elegáns, csinos, nem túl hivalkodó, mégis rafinált lábbeli.

Ugye, hogy nem kell ahhoz feltétlenül a királyi család tagjának lennünk, hogy a stílusunknak királyi elemei is legyenek?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló