Divat

Hublot, a márka ami mindig újat mutat, most itt a legújabb bőrrel bevont modell

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.19 | 17:48

Az egyik legismertebb luxuscipő manufaktúra és a Hublot közös limitált kollekcióval kápráztat el minket.

Hublot Big Bang új modellje a fúzió művészetét ünnepli, de úgy mint senki más. Most hamarosan megjelenik a The Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown-ban. A legújabb modell a Hublot és Kris Van Assche, a Berluti kreatív igazgatójának közös agymenése. Ez az első eset, hogy egy olyan modellt tervezzen, amely az ikonikus Big Bang Unico kronográfon alapszik.

Ez a Berluti-val való együttműködés azt eredményezte, hogy a cég ikonikus Venezia bőre eljutott a Big Bang Unico számlapjára. Egy másik úttörő megoldás az, hogy a konstrukció által elért Unico fogaskerekei láthatók két zafírüveg darab között.

Ennek a Hublotnak a szíve nem más, mint az MHUB1242-es szerkezet és 45 mm-es fekete kerámia tok. A szerkezet 72 órás teljesítménytartalékot kínál.

A Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown karóra a két bőrdobozban található, természetesen Berluti kulcstartóval és utazótáskával kombinálva. Ez a modell csak korlátozott, 100 darabos kiadásban lesz kapható, mindegyik 26 200 dolláros áron kapható fekete kerámia vagy barna Venezia hidegbarna bőrszíjjal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.