Divat

Így készülnek fel a divatbemutatókra a Victoria’s Secret modellei

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.21 | 12:57

Az év legnagyobb show-jára minden angyal máshogy alapozik.

A Victoria’s Secret bemutatója minden évben a divatvilág legnagyobb eseménye: itt vonulnak fel a világ leghíresebb modelljei és ez az a show, ahol bemutatják a világnak az éppen legmenőbb ruhákat és szetteket. A helyszín évről évre változik, tavaly Shanghaiban került megrendezésre, idén pedig ismét New Yorkban rendezték meg november elején a giga eseményt. Azt azonban kevesen tudják, hogy az angyalok hogyan szoktak felkészülni a show-ra.

Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Victoria’s Secret

Nézzünk néhány konkrét példát, hogy az egyes szupermodellek hogyan készülnek fel a Victoria’s Secret nagyszabású bemutatójára.

Kendall Jenner

A modell titka az egyszerűség. Ő maga írta ki nemrég a honlapjára, hogy ő igazából semmilyen extra dolgot nem szokott kérni az öltözőbe, egyszerűen csak megfelelő étkezéssel készül a show-ra, mert elég alacsony a vércukorszintje. Neki aztán tényleg figyelnie kell arra, hogy milyen étrendet kövessen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


Stella Maxwell

“Nagyon szeretem a zabpelyhet és a zöldségeket, vagy éppen a joghurtokat. Ebédre általában valamilyen salátát szoktam fogyasztani vagy lazacot,  este pedig sok fehérjét és zöldségeket” – avatott be az egészéges életmódjába Stella Maxwell, az egyik legismertebb Victoria’s Secret modell.

Elsa Hosk

A modell nagyon komoly hangsúlyt fektet a megfelelő étrendre és a napi tápanyagbevitelre, de ha egyvalamit ki kell emelni, akkor ő nagy rajongója a zöld smoothie italoknak.

Kelly Gale

Ő nagyon szereti a gyümölcsleveket extra citrommal és gyömbérrel. Ezen túl minden nap elfogyaszt 20 gramm fekete csokoládét, mert az tele van annyi energiával és tápértékkel, amik hasznosak a testnek és az agynak.

Blanca Padilla

A modell elmondása szerint a bemutató előtt nagyon fontos, hogy felhagyjon olyan zöldségek fogyasztásával, amik felpuffadást okozhatnak, például teljesen kiiktatja az étrendjéből a káposztát, a brokkolit vagy a karfiolt.

Jasmine Tooks és Josephine Skriver

A két angyal már külön Instagram-oldalt is indított, ahol bemutatják, hogy milyen fontos a diéta a Victoria’s Secret-események előtt. Mindkettejük kedvenc étele egyébként a rizs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Bella Hadid

Az egyik legismertebb VS-angyal minden napját citromos vízzel kezdi, ennek segítségével sokkal egészségesebbnek érzi magát. Természetesen ő is szigorú diétát követ, de a citromos víz számára létfontosságú.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? (@bellahadid) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.