Divat

Rihanna olyan csizmát dobott a piacra, hogy dobtunk egy hátast – fotó

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.28 | 19:18

Az üzletasszony egy puficsizmával rukkolt elő a karácsonyi szezon kezdetén.

Rihanna szerint ez a darab nem hiányozhat a karácsonyfád alól, bár egy kissé borsos ára van, az énekesnő most piacra dobott, saját tervezésű csizmájáért ugyanis 990 dollárt, azaz kábé 300 ezer forintot kérnek a Fenty-nél.


Robyn Rihanna Fenty, azaz Rihanna a fehérnemű- és beauty vonala után, az idén tavasszal hozta létre saját luxus divatmárkáját, a Fenty-t, a legnagyobb francia divatház, a LVMH közreműködésével. Ennek a társulásnak a legújabb gyümölcse ez a ráncolt hatású, hegyesorrú, 11 centis sarokkal bíró puficsizma. A Rihanna által tervezett, Olaszországban készült csizma ezüst-, krém-, és világos zöld színben kapható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Bár a csizmáért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, és nyilván ízlés kérdése, hogy kinek jön be egy ilyen extravagáns téli lábbeli, egy biztos, Rihannán, és Normanin, a Fenty első és egyetlen márka nagykövetén tökéletesen áll ez a darab is, az biztos.

Fotó: Fenty.com

Rihanna amúgy elég gyakran reklámozza divatcikkeit közösségi oldalán, ebben a cikkben írtunk például arról, hogy milyen dögös módját választotta sajátmárkás napszemüvegének bemutatására.

Címlapkép: Instagram


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló