Divat

Hoppá, ekkorát se bukott még a Victoria’s Secret Show

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.05 | 11:18

Adriana Lima időben szállt ki a kultikus fehérnemű bemutatóból?

Minden idők legrosszabb nézettségét produkálta a 2018-as Victoria’s Secret Show, dacára annak, mekkora nevek vonultak végig lenge szerelésekben a kifutón.

Az amerikai tévébe december 2-án került a fehérnemű-bemutató felvétele: az ABC csatorna tűzte műsorára. Mindössze 3,27 millió, képernyő előtt ülő embert érdekelt az alulöltözött parádé. Az utóbbi két évben is már a felére esett vissza a nézőszám, ami most még alacsonyabb lett, hiába próbálta Ed Razek producer azzal eladni, hogy az idei lett a legambíciózusabb verzió.

Még több zenészt hívtunk meg, több a divat is, és történetekkel is tele vagyunk. Plusz itt a 60 csúcsmodell!

A fellépőlista tényleg pazar lett: Bebe Rexha, the Chainsmokers, Halsey…

 

View this post on Instagram

 

‪??? @GLSEN – glsen.org‬

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

…Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes és a the Struts tette izgalmasabbá a revüt, ám Halsey, még pont a felvétel adásba kerülése előtt Instagramon elhatárolta magát a szervezőktől:

Kislánykorom óta csodáltam a Victoria’s Secret Showt. Miután rögzítettük a fellépésemet, csomó olyan megjegyzést kaptam, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Mint az LGBTQ+ közösség tagja, nem tűröm ezt a kirekesztő stílust!

A magyar felmenőkkel is rendelkező, 24 éves énekesnő Razek kirohanásaira utalt elsősorban. Mikor például szóvá tette a producernek azt, hogy nem elég inkluzív a cég, abból a szempontból, hogy kit engednek fel a kifutóra, akkor a férfi azt válaszolta, hogy

ők nem foglalkoznak kerítéssel.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy gondolkodtunk-e már azon, hogy transznemű vagy plus-size modellt vegyünk be a bemutatóra, a válaszom: igen. Viszont főleg azokat célozzuk, akik a vevőink – és az egész világ nem lesz a mi piacunk. 2000-ben egyébként volt egy tévés, teltkarcsú kiadás, de az senkit sem érdekelt.

 

View this post on Instagram

 

Miss the #VSFashionShow or want to watch it again? Stream the #1 talked-about show on social media on the ABC app, ABC.com & @Hulu!

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret) on

A Washington Post újságírónőjétől is kapott a brand hideget-meleget:

A műsor annyira unalmas már, hogy vitázni sem érdemes róla. Árad belőle az élettelenség, önmegsemmisítő pályán zuhan az egész – amit a modellek szélesebb merítése sem mentene már meg, bár az némileg azért dobna a helyzeten.

Robin Givhan úgy véli: mindegy mennyi angyalszárnyat dobnak még be, vagy szívecskét mutatnak a szépleányok, ha amúgy meg tök egyformák.

A CBS-től az ABC-re idén átvándorolt showt a megszokott kedd helyett ráadásul vasárnapi napon vetítették, teszi hozzá a The Cut.

 

View this post on Instagram

 

Extra feathers, please. Get in on @bellahadid’s #VSFashionShow look via profile link.

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.