Egészség

Kemény! Ezért nem mehet le a marihuána-reklám a Super Bowl alatt

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.25 | 10:18

Pedig ötmillió dollárt is ajánlott a cég, ha a kupadöntőn debütál a megrázó kisfilm.

A CBS csatorna úgy döntött, hogy nem vállalja be azt az orvosi marihuánáról szóló hirdetést, amelyik pedig sok érzelmet és gondolatot mozgatna meg.

A megindító filmecske pont a Super Bowl közvetítés idején kerülhetett volna adásba, de így a kupadöntő nézői szépen lemaradnak erről a reklámról.

 

Az Acreage Holdings jegyzi a hirdetést, mely cég kannabisz- és marihuána-befektetésekkel foglalkozik. Akár ötmillió dollárt is kiperkáltak volna, hogy adásba kerülhessen a felvétel.

A felkavaró filmben három személyt ismerhetünk meg: az egyikük egy fiú, akinek az élete a rohamokról szól, melyet a hagyományos gyógyszerek sem képesek kordában tartani. Majd egy opioid-függő férfit is láthatunk, illetve egy fájdalmakkal küzdő, amputált lábú veterán is nyilatkozik.

Mindhárman arról számolnak be, hogy a fű használata élhetővé tette az életüket. A reklám célja a TMZ meglátása szerint az volna, ha Amerika-szerte legálissá tehetnék ezt a könnyűdrogot, méghozzá orvosi céllal. 30 államban már sikerrel járt a kenderlobbi, ám szövetségi szinten még nem ezt nem érték el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló