Egészség

Elképesztő balszerencse érte: kómába került a magyar zenész

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.18 | 10:48

Ribarics Tamás, a Tales of Evening gitárosa darázscsípés miatt került kómába. 

A kóma miatt kórházban lévő Ribarics Tamás Facebook-oldalán egy ismerőse írta le Ribarics nevében, mi történt a zenésszel, miután a múlt héten megcsípte egy darázs – írja a Blikk.

„Ezeket a sorokat sajnos nem én vetem az online tér papírjára, de úgy vegyétek mintha én szólnék hozzátok. Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy

a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő,

nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni. Ironikus, hogy a Metalmesékben Zsoltival ez pont lejátszódott … karma … nem tudom. Fel akarok ébredni a sötétségből. Tudom, hogy sokan szorítotok nekem, aki amiben hisz, úgy tesz … templomban imádkozik, vagy csak otthon gyújt egy gyertyát. Tudom … érzem … szeretnék veletek lenni újra, fel akarok ébredni. Egyelőre stagnálok. Néha lázzal küzdök, szervezetem reagál. Érzem, ha jön valaki…zenét hallgatok egész nap.

Leállt a szíve, halottnak nyilvánították: most elmesélte, milyen a mennyország

Kedvesem fogja a kezem, amikor tudja.

Illatokkal, érintésekkel, szavakkal, Sándor hegyi nedű cseppjeivel próbál ébreszteni. Családom, barátaim, zenésztársaim szólnak hozzám, érzem. Egyelőre sajnos mozdulatlan vagyok, de ki akarok jutni a sötétből … utálom, nem látok … keresem a fényt, megyek, lépteim még bizonytalanok, de nem adom fel. Érintésre reagálok, megremegek. Könnyem csordul … tudom, a tiétek is, de … kapaszkodom erősen. Tudom, hogy velem vagytok…

Én nem adom fel, ti se tegyétek!

Tudjátok, nem vagyok a szavak embere … most sem … Tudom, hiszem, hogy újra kezembe fogom a hét húrost, és veletek, nektek játszom. Később jelentkezem, akkor már én írok … dallamokat … Nektek!!!!!!”

Ribarics Tamás 2011 óta játszik a Tales of Eveningben, emellett szóló dalai is vannak, amiket Tamás Riba művésznéven készít.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló