Érdekes

Leállt a szíve, halottnak nyilvánították: most elmesélte, milyen a mennyország

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.13 | 19:12

Tina Hines futás után lett rosszul. Férje hívta a mentőket, megpróbálta újraéleszteni.

Amíg az orvosi segítség úton volt, Tina férje, Brien megpróbálta újraéleszteni feleségét, de érezte, hogy nem lélegzik és pulzusa sincs. Miután a mentők megérkeztek, háromszor próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A nőt azonnal kórházba szállították, ahol végül sikerült újraindítani a szívét. T
ina kb. 27-28 percig nem lélegzett, ezért mesterséges kómában tartották, hogy regenerálódni tudjon. Mint kiderült, Tina váratlanul szívinfarktust kapott. Szerencsére Brien gyorsan cselekedett, hiszen csak egy hajszálon múlt az élete. Az orvosok közölték a családdal, hogy a legtöbben azt sem élik túl, ha 5-10 percig nem kapnak oxigént és valószínűnek tartották, hogy ha Tina fel is ébred, fogyatékossággal kell majd élnie.
Ennek ellenére már másnapra stabilizálódott az állapota, ezért az orvosok úgy döntöttek, felébresztik a kómából. Ők maguk is meglepődtek, hogy Tinának a gyengeségen és az újraélesztések okozta borda és szegycsonttörésen kívül semmi baja sem volt. Az első nap, amikor már magától lélegezhetett egy papírra azt írta: Tényleg igazi.

Mivel beszélni még nem tudott, a családja kérdezgetni kezdte, hogy mire gondol. A fájdalom? A kórház? Mindenre nemmel válaszolt. Majd lánya megkérdezte, hogy: a mennyország. Ekkor Tina bólogatni kezdett.

Négy nap múlva már haza is engedték a kórházból. Ezt követően elmesélte, hogy látta a mennyországot és Jézust. Megkönnyebbült és nyugalmat érzett, amikor meglátta Jézust széttárt karokkal, mögötte pedig egy erős, hívogató, sárga fényt.

Tina történetét itt nézheted meg:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.