Egészség

A lány, aki egy éve nem használt dezodort mégsem büdös

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.28 | 15:20

A 22 éves hawaii lány tavaly október óta sem golyós dezodort, sem sprayt nem használ. Rendszeresen jár le edzeni, ahol jól megizzad, de mégsem büdös. A dezodorok elhagyása mellett azonban még egy fontos változást vezetett be az életében, szerinte ez a sikerének kulcsa.

A Hawaii-n élő Elyse Brautigam már egy éve nem használt semmilyen dezodort, de azt állítja, hogy nem büdös. Pedig rendszeresen jár le az edzőterembe és láthatóan a hónalját sem borotválja. A 22 éves rezidens egy videóban mondja el, hogy mi a titka.

Elyse azért hagyta el a dezodorokat tavaly októberben, mert szerinte ezek használata a mellrákot okozhat. Azóta sem golyós dezodort, sem sprayt nem használt. Pedig állítása szerint az edzőteremben sem szokta visszafogni magát, és rendesen megizzadt a gyakorlatok végeztével. Ezzel párhuzamosan azonban nagyon szigorú nyersétel diétába kezdett, ez segített neki, hogy ne legyen büdös.

A test szaga valóban összefüggésben azokkal az ételekkel, amiket beviszünk a szervezetünkbe

– magyarázza Elysa a videójában. A lány persze izzad, de szerinte az új, szigorú étrendjének köszönhetően a bántó szagok helyett ennek csupán “természetes feromon” szaga van.

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.