Egészség

Természetesen az egészségért!

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.04 | 17:18

Manapság egyre fontosabb, hogy szervezetünket és immunrendszerünket a megfelelő módon óvjuk és védjük! A boltok polcain a töménytelen mennyiségű vitaminok sorakoznak, és bizony néha megesik, hogy nehéz a választás… Szerencsére van megoldás. Minél közelebb vagyunk a természethez, annál hatékonyabban védjük az immunrendszerünket. Ismerd meg Te is a megfelelő vitaminokat, melyek nem csak az egészségre vannak jótékony hatással, hanem a bőrödet és az ízületeidet is hatékonyan kezelésbe veszik!

Jóízű grapefruitmag kivonat

A grapefruitmag számos problémára megoldást kínál. Legfőbb előnyei közé tartozik, hogy gomba, vírus és baktérium ölő hatása van és a fertőző kórokozókat is elpusztítja. Védi a test szöveteit, csökkenti a szabadgyökök termelődését, növeli az antioxidáns szintet. Remekül kezelhető vele a megfázás, az influenza, a hasmenés, a torokfájás. De még a bőrproblémák leküzdésére is használhatjuk, mint pl. a pattanásos, problémás bőrre, a korpásodásra és a herpeszre is.

A grapefruitmagban lévő flavonoidok gyökfogó, antioxidáns hatású bioaktív anyagok. Az Interherb Grapefruitmag csepp C-vitaminnal 20 ml Jóízű készítményünk a grapefruitmag jóízű, flavonoidokra és C-vitaminra standardizált kivonatából készült. A C-vitamin támogatja a szervezet ellenálló-képességet, az erőnlétet, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. Használata elsősorban az immunrendszer védelmére, a megfázásos panaszok szokásos kezelésének étrendi kiegészítésére, lábadozás időszakában a szervezet kórokozókkal szembeni védelméhez ajánlott.

Szépség és egészség egyedi kombinációja egy tablettába zárva, jódmentesen!

Sokan keresik a az „örök fiatalság titkát”, azonban kevesen tudják, hogy a megoldás az orruk előtt van!

Az Interherb Kollagén&Multivitamin tabletta 30 db Szépség és egészség egyedi kombinációja ihlette e kollagén, hyaluronsav, vitamin és ásványi anyag tartalmú készítményünket, mely kiegyensúlyozott összetételben, ugyanakkor jódmentes formulában tartalmazza a szervezet vitamin- és ásványi anyag raktárainak feltöltéséhez szükséges anyagokat, a bőr szerkezeti felépítésében szerepet játszó kollagénnel és vízmegkötő tulajdonságú hyaluronsavval kiegészítve.

Az Interherb Kollagén&Hyaluronsav Szépségformula INTENSE tabletta 30db extra magas hatóanyag-tartalom a feszes, rugalmas bőrért!

Nagy dózisú és kiváló biohasznosulású hidrolizált kollagén peptidet és hialuronsavat, valamint a bőr egészségében szerepet játszó vitaminokat (A- és C-vitamin, Biotin) tartalmazó komplex készítmény.

A kollagén a bőr-, a porc- és csontszövet ellenálló, ugyanakkor rugalmas vázanyaga, hialuronsavval együtt részt vesz a bőr szerkezeti felépítésében. Az A-vitamin hozzájárul a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának megőrzéséhez, míg a C-vitamin támogatja a megfelelő kollagén képződést és ezen keresztül a bőr normál állapotának, azaz egészséges szerkezetének fenntartását. A biotin hozzájárul a bőr és a haj megfelelő állapotának, így épségének és szépségének fenntartásához.

A nyugodt, kiegyensúlyozott idegrendszerért

Az egyik legjobb megoldás, hogy a stressz elkerüljön a citromfű. Nagyon sokrétűen felhasználható. Alkalmazható az alvászavarok, ideges eredetű szívpanaszokra, emésztési panaszokra. De még herpesz esetén is kitűnő orvosság.

Az Interherb NAPI1 Citromfű Extraktum 30 db Standardizált hatóanyag tartalom, minden kapszula ugyanolyan mértékben tartalmazza a hatóanyagokat.

Citromfű elsősorban jellegzetes illóolaja miatt vált ismerté és közkedvelté már a középkori kolostorkertekben is. Innen ered évszázadok óta ismert biztonságos és eredményes felhasználása feszült, ideges élethelyzetekben. A Citromfű kivonata hozzájárul a jó közérzethez, a lelki egyensúlyhoz, az optimális relaxációhoz és a nyugodt, pihentető alváshoz. A normál idegállapotnak pozitív hatása van az akaratunktól független élettani funkciókra is, így például az emésztésre, vagy a bélmozgásra.

A gyomor védelmére

gyömbér gyógy- és fűszernövényként egyaránt ismert, frissen és feldolgozott formában is fogyasztható. Támogatja a gyomorműködést, az emésztést és a bélműködést. Hozzájárul a gasztrointesztinális jó közérzet fenntartásához, az émelygéses állapotok, gázképződés, puffadás elkerüléséhez. Jó hatással van az immunrendszerre, a vércukorszintre, a légutak egészségére, valamint a szív- és érrendszerre. Támogatja a vitalitást, fáradtság esetén frissítő, tonizáló hatású.

Az Interherb NAPI1 Gyömbér Extraktum 30 db Standardizált hatóanyag tartalom, minden kapszula ugyanolyan mértékben tartalmazza a hatóanyagokat.

Készítményünk a friss gyömbér ötszörösen koncentrált kivonatát kapszulázott formában tartalmazza.  Elsősorban érzékeny gyomrúak számára (émelygés, hányinger esetén), valamint az utazások alatti komfortérzet megőrzésére ajánljuk.

Az immunrendszer támogatására

Homoktövis termésének húszszorosan koncentrált kivonatából készült, flavonoid hatóanyagokban gazdag készítmény. A homoktövis támogatja az immunrendszer működését, belülről óvja a bőr- és nyálkahártya szövetek épségét, szerepe van az emésztésben és a normál bélműködésben. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

1 kapszulában lévő 300 mg kivonat megfelel 6000 mg homoktövis termésőrleménynek.

Interherb NAPI1 Homoktövis Extraktum 30 db Standardizált hatóanyag tartalom, minden kapszula ugyanolyan mértékben tartalmazza a hatóanyagokat.

Sokan tudjuk, hogy a C-vitamin nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára. Hiánya komoly betegségek megjelenését okozhatja.

Az Interherb XXL 90 db C-VITAMIN 1000mg +Cink+Bioflavonoidok RETARD tabletta Nyújtott kioldódású étrend-kiegészítő tabletta csipkebogyó kivonattal, gazdaságos, 90 db-os kiszerelésben.

A C-vitamin és a cink hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin segíti a fáradtság és a kifáradás csökkentését, míg a cinknek szerepe van a normál szellemi működés fenntartásában.

Étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula gazdaságos, 90 db-os kiszerelésben. Az Interherb XXL 90 db D3-VITAMIN 2000IU Olívaolajjal kapszula.

A D-vitamin hozzájárul: az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához, a kalcium és a foszfor hasznosulásához, az egészséges izomműködéshez, az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Forrás: Csak a Nőknek Magazin


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló