Egészség

Galambos Péter Európa-bajnok evezős is elkapta a koronavírust

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.20 | 18:18

Otthon edzésre buzdít a válogatott sportoló.

Pozitív lett Galambos Péter Európa-bajnok, Világbajnoki helyezett magyar válogatott váci evezős koronavírus tesztje október végén. A sportoló szerencsére jól van, mindössze enyhe tünetei voltak, azonban még néhány hét kényszerszünetre ítélték az orvosok. Addig is otthoni edzésre készül, s erre buzdít mindenkit, aki az edzőtermek bezárása miatt nehéz helyzetbe került.

„Jelenleg már teljesen tünetmentes vagyok és jól érzem magam. Október végén kaptam el a vírust. Szerencsére viszonylag enyhe tüneteim voltak. Két napig volt lázam, hidegrázás, bőrérzékenység, fej- és derékfájás – ezek voltak a legkellemetlenebb dolgok ez idő alatt. A szaglásom pár napra elment, az ízérzékelésem szinte végig megmaradt” – mondta Galambos Péter Európa-bajnok, Világbajnoki helyezett magyar válogatott váci evezős.

A sportoló egy alapos orvosi vizsgálatot követően tud majd újra nekikezdeni a munkának egy-két hét múlva. Addig is módjával, de megkezdte az otthoni edzéseket – és mindenkit arra buzdít, hogy tegyen hasonlóan.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Balaton partján terjeszkedik az IKEA
  • szerző:nuus
  • 2021. 05. 26.