Ezo

Ez a 3 csillagjegy számíthat új, hosszútávú kapcsolatra 2022-ben

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.04 | 09:18
  • trendindex: 10

A tartalmas, hosszútávú kapcsolatokat nem csak a minőségi, együtt töltött idő jellemzi, hanem sokkal inkább a biztonság, amit a két fél egymásnak képes adni. Melyik három jegy szülöttje az, akinek a legjobb esélyei vannak erre az új évben?

Bika

Az egyik legmegbízhatóbb partner a szerelemben és mivel ő is a biztonságra vágyik, így képes a nagyobb kompromisszumokra is ennek érdekében. Jól tud taktikázni, ami olykor némi makacsság képében is megnyilvánulhat, de éppen ennek köszönhetően tud erős ragaszkodást is kiváltani partneréből, ami a hosszú távú párkapcsolat kulcsa is egyben. 2022 számára egészen biztosan meghozza azt az elköteleződést, amire régóta vágyik.

Rák

A Rákok nagyon érzékeny és rendkívül szerethető természetű emberek. Azonban az általuk sugallt szeretet és segítőkészség sokszor átmegy túlzásba, így mindig csak ők adják azt, amire egyébként pont nekik lenne szükségük. Emiatt többször tapasztalnak csalódást és ez egészen addig így is marad, amíg fel nem ismerik a fölösleges ragaszkodás tényét. Amint azt képesek elengedni az új évben, úgy életükbe is hamarabb érkezhet meg a várva várt kapcsolat.

Mérleg

A jegy szülötte kacér természet tud lenni, ami sok esetben hátráltathatja kapcsolatának sikerességét. Azonban mint mindig, egy ilyen helyzetben is az egyensúly megteremtésére törekszik, ahol a béke, a harmónia fenntartása mindennél fontosabb és a konfliktusok kikerülése is előtérbe helyeződik. A hosszú távú párkapcsolat vágya már egészen kisgyerek kora óta benne van, és felnőttként is csak azt figyeli, hogy az éppen aktuális találkozása lesz e az, akit megálmodott, akire vár? 2022-ben kimondottan jól állnak a csillagok, könnyedén megtalálhatja azt, akivel adott a közös hullámhossz. Azonban vigyázta: amint párkapcsolatban találja magát, az csakis abban az esetben lehet hosszútávú és sikeres, ha partnere saját tükörképe is egyben, vagyis mindketten pontosan ugyanazok a személyiségek. A Mérleg ugyanis rendkívül türelmetlen természet, így ha nem az van, amit ő szeretne, akkor annak hangot is ad, de az soha nem szül pozitív eredményeket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.