Ezo

Gwyneth Paltrow bazinagy eljegyzési gyűrűje Yoni tojásként is működhet

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.27 | 14:13

Hüvelyi súlyterápiára is letesztelhette már a zafírkövet a színésznő.

Brad Falchuk jegyezte el Chris Martin exnejét, aki a kézfogó részleteiről eddig nem sok mindent árult el. De Stephen Colbert nem most jött le a falvédőről – kihúzta Gwyneth Paltrowból azt, amire már többen gyanakodtak, akik a hüvelyi súlyterápiában járatosak. Bizony a színésznő alteste karban tartására Yoni tojásként is használhatja csillogó ékkövét.

 

A 45 éves Oscar-díjas művésznő csütörtök este a Late Night Show vendégeként jelent meg a képernyőn, és valamiért nem viselte a kezén az ominózus zafírt.

A műsorvezetőnek több se kellett, bekérdezett egy meredeket:

Akár Yoni tojásként is hordhatod az ékkövet?

Mire Paltrow felkacagott:

Naná, miért is ne?

Most vagy viccelt, vagy komolyan bevállalta az alternatív hordást az alternatív gyógyászat élharcosaként is ismert színésznő. A Yoni ugyanis szanszkritül a női ivarszerveket jelenti (méh és vagina), ráadásul szent kontextusban.

✨??capping my night off with a little reading from my #selfcare hero @gwynethpaltrow ?? since 2013. this issue talks about LOVE ❤️ —which is my favorite subject of all time!!! ?perhaps the most publicized suggestions from #goop are the most out of this world ideas and advice they’ve given. some people may even think they are craycray (most talked about till date is the yoni egg ? ☺️) and that is one of the reasons why i love what she does, is that there is no fear in putting herself and her brand out there. goop is a force of good influence for a woman like me(i read on their site instead of reading bad news from popular news outlets that just create stress and toy with our emotions) and their product recommendations have helped our household become green and clean and definitely healthier. ?❤️ #goodnight #friday #lovegoop

A post shared by Denise Stephenson (@denisesteps) on

A színésznő egészséges életmódot propagáló cégében az a Shiva Rose nevű gyógyító az egyik tanácsadó, aki már erőt adó jade tojások hüvelybe helyezéséről is értekezett.

A szexuális energiát segíti elő, tisztítja a csí utakat a testben, felerősíti a nőiességet és az életerőt.

A Goop oldalán megjelent ezen jade tojás alkalmazás nem aratott osztatlan sikert. Annál jobban futott viszont Paltrow eljegyzésének bejelentése, ahol a 46 éves tévés producertől kapott zafírgyűrűt boldogan viselte a színésznő a kacsóján.

Colbert műsorában kitértek a Chris Martinnal való kapcsolatának rendeződésére is:

Nekem ő olyan, mintha a tesóm lenne, nagyon jóban vagyunk.

Két gyerekük született: nagylányuk, Apple 13 éves, öccse, Moses pedig 11. A pár tíz év házasság után ment szét, 2014 márciusában, emlékeztet a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.