Ezo

Csodaszép napra számíthat mindenki – napi horoszkóp 2024. március 15.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.15 | 10:10

A hosszú hétvége első napja, a nemzeti ünnep csodásan alakul a bolygók szerint. Most mintha minden azért történne, hogy különösen jól érezhesd magad. Ha teheted, mindenképpen mozdulj ki a négy fal közül. Megéri!

Illusztráció: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A  nemzeti ünnepen már a változékony Ikrek jelében jár a Hold. Könnyen lehet, olyasmi történik, olyan hírt kaphatsz, amely elgondolkodtat, és talán még egy kicsit meg is változtatja a gondolkodásodat. Hagyd, hogy mindez megtörténjen, könnyen lehet ugyanis, hogy ideje lenne megújulnod néhány dologban.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken igazán kedvező napod lesz, de csak akkor, ha a saját vágyaidat (is) követed. Most nem igazán tenne jót, ha csak alkalmazkodnál a többiekhez. A hosszú hétvége igazán alkalmas a töltődésre, a pihenésre, a szórakozásra. Engedd meg magadnak!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Legyen bármi is a pénteki programod, a varázsszó egész biztosan a rugalmasság lesz. A Hold az Ikrekben jár, de kedvezőtlen fényszöggel kapcsolódik a Vénuszhoz. Mindez azt jelenti, hogy sodróak az érzéseid, és tanácsosabb lenne megvárni, míg ezek picit elcsendesülnek.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ismét neked kell alkalmazkodnod a többiekhez. Ha unod már, akkor bátran mondj nemet! De legalább kérj, nyerj időt magadnak, hogy később mondhass nemet! A határok meghúzása, az énidő kijelölése most különösen fontos feladat.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A nemzeti ünnepen könnyen elragadhatnak az érzések, és nincs is semmi probléma, ha megéled a szenvedélyt. A meggondolatlanság viszont okozhat gondokat. Úgyhogy csak óvatosan az impulzív visszaszólásokkal, reakciókkal, kirohanással.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold pénteken a változékony Ikrek jegyében jár, és izgalmas fejleményeket hoz. Alkalmad nyílik kipróbálni valami újdonságot, például új hobbit vagy szórakozási lehetőséget. Igyekezz nyitottan hozzáállni ehhez, mert lehet, hogy új, érdekes fordulatot hoz neked.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csak óvatosan, mert pénteken olyasvalaki keresztezheti az utadat, akit a legszívesebben messze elkerülnél. Ő az, akinek a közelében mindig úgy érzed, mintha leszívná az energiádat. Csökkentsd az időt, amelyet a közelében töltesz, de még jobb, ha kimented magad!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Bármilyen váratlan dolog is történik pénteken, igyekezz rugalmasan reagálni rá. Nem annak van most itt az ideje, hogy felesleges vitákba bonyolódj. Inkább koncentrálj arra, hogy valóban szép napot tölthess együtt a családdal, a barátokkal.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken elfoghat az érzés, hogy kihagytak valaminek a megvitatásából, és a fejed fölött döntöttek a többiek. Persze ez nincs így, de azért a legjobb, ha eleve nem lovallod bele magad a kérdésbe, inkább megkérdezed a többieket. Így biztosan nem rontod el az amúgy nagyon szép napot.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyon jó meglátásai lehetnek a Hold és a Merkúr kedvező fényszögének köszönhetően! Lehetséges, hogy egy beszélgetés során jönnek a nagy igazságok, vagy olyan élményben lesz részed, ami egészen új megvilágításba helyezi a most még tisztázatlan dolgokat.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Gyorsan változhat a széljárás körülötted, olyannyira, hogy talán néha már azt sem tudod, merre fordítsd a fejed… Izgalmas és inspiráló nap lesz a péntek, ha megőrzöd a nyitottságodat. Nem mellesleg számtalan igazán szép élményt is szerezhetsz.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken izgalmas találkozásokra számíthatsz. Ha még keresed a párodat, mindenképp mozdulj ki a négy fal közül. A Vénusz a Halak jegyében nagyon népszerűvé tesz, úgyhogy biztos nem múlik el a nap bókok és flört nélkül.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.