Ezo

Az Oroszlán hallgasson az ösztöneire, a Rák várjon a döntéssel – napi horoszkóp 2024. március 19.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.19 | 09:05

Kedden a Halak nem hagyja, hogy beleszóljanak az ügyeibe, a Vízöntő viszont legyen türelmes.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden tartsd meg a pozitív hozzáállásodat, bármivel is foglalkozol és bárkivel is kerülsz kapcsolatba. Keresd az örömet még a legkisebb dolgokban is. Hidd el, sokkal könnyebb lesz úrrá lenni még a nehézségeken is, ha igyekszel mindenben a jót keresni.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden elfoghat a bizonytalanság valakivel kapcsolatban és talán úgy érzed, hogy nem tudsz teljesen megbízni az illetőben egy tette, vagy egy félreérthető mondata miatt. Gondold azonban végig az ügyet újra. Elképzelhető, hogy most te értékeled rosszul az eseményeket.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden ellenállással, vagy ellenvéleménnyel találkozhatsz és el kell döntened, hogy megvívod-e a harcot, megpróbálod az illetőt meggyőzni, vagy hagyod az egészet inkább. És vajon megéri neked, hogy ennyi energiád, gondolatodat fecséreld erre az ügyre?

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Amit ma helyesnek gondolsz, azt nem biztos, hogy holnap is igaznak véled, ezért ne tegyél fel mindent egy lapra. Most különösen változékonyak nemcsak a körülmények, de a hangulatod is. Jobb, ha kivársz minden tekintetben.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden éles szemmel és még inkább kiélesített füllel kell járnod-kelned, hogy el tudd különíteni egymástól a valódi és a hamis dolgokat. Szükséged is lehet erre, mert valaki nem biztos, hogy tiszta szándékkal közeledik most hozzád.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Most muszáj megőrizned az objektivitásodat, ha egy új emberrel kerülsz kapcsolatba, még akkor is, ha ez az idegen nagyon vonzó. Vigyázz, mert az ember néha képes egy egész hamis valóságot felépíteni fejben. Az a kérdés, hogy őszinte vajon az illető?

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden egy ügyben, amely lehet munkával kapcsolatos is, de akár személyes kapcsolataidat is érintheti, ügyelj arra, hogy egyszerre több vasat is tarts a tűzben. Mostanában minden annyira bizonytalan és nem lenne jó elköteleződnöd egy irányba.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy helyzetben most jól teszed, ha átadod magad az érzéseidnek. Talán úgy érzed egy szituációban, hogy az túlságosan szép ahhoz, hogy igaz legyen. Lehet, hogy ennél nagyobbat tévedni nem is tudnál. Ne szalaszd el azért, mert nem hiszel benne.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma nagyon elkaphat a lelkesedés, talán egy hirtelen felmerülő ötlet miatt. Add át magad ennek, hiszen ez tesz boldoggá, de közben az agyad egy szegletében legyen helye a racionális gondolatoknak is. Arra is szükség van, hogy lásd az akadályokat, hogy aztán át tudd őket lépni.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden vita várhat rád, ráadásul úgy, hogy az okaihoz nem sok közöd lesz. Vannak emberek, akiknek ugyanis nem szükséges valódi indok arra, hogy megsértődjenek rád. Tegyél bármit, vagy épp ne tegyél, ők kitalálják a maguk verzióját és indokait a vitára.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma egy terveddel kapcsolatosan egy kis késedelmet szenvedhetsz el, ez lehet vásárlás, vagy munkahelyi ügy. Nem éri meg azonban emiatt feszültnek lenned. Ami késik, nem múlik. Hamarosan továbbléphetsz a terveiddel.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Valószínűeg nem tévedsz, amikor úgy érzed, hogy valaki, aki amúgy közel áll hozzád, túlságosan is beleszól abba, mit tegyél, mit hogyan tegyél, vagy folyamatosan kritizálja minden lépésedet. Ma pedig talán erre sokkal érzékenyebb lehetsz, mint máskor.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.