Ezo

Az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak – napi horoszkóp 2024. március 23.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.23 | 10:00

A Mars a Halak jegyébe lép szombaton, és segít lelassulni, kikapcsolni. Viszont vigyázzunk, a viták most parttalanok lehetnek… Napi horoszkóp következik.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars a Halak jegyébe lép szombaton, ami téged visszavet, hátráltat – de ha pozitívan nézed, akkor rájössz, hogy minden még egy esélyt ad a megfontolásra! Az viszont meglehetősen felbosszanthat, hogy mások milyen sokat hezitálnak. Hát próbálj meg egy kicsit türelmesebb lenni, mert ez még jó ideig így lesz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton igyekezz figyelmen kívül hagyni a körülötted fortyogó indulatokat. Összpontosíts a saját életedre és ne kösd le az energiáidat egy olyan emberrel való veszekedésre, akit amúgy sem tudnál soha meggyőzni a véleményedről.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Mars jegyet vált, a Halakba lép, és ettől olyan parttalanok most a viták. A legjobban akkor jársz, ha ma egyáltalán nem veszel részt olyan beszélgetésben, amely kényes témákról szól. Sokkal jobban fogod érezni magadat, ha kimaradsz ezekből és nem adsz helyet a negatív energiáknak.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton a Mars a Halakba lép, és ez segít lelassulni, kikapcsolódni, elengedni. Ma akkor jársz a legjobban, ha kikapcsolódsz a jó levegőn, és aktív pihenést választasz. Jó érzések ébrednek benned, ha  a természetben vagy.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagy megkönnyebbülést hoz neked a szombat. Kioldódnak, feloldódnak hatások, amik eddig frusztráltak. Ma ha lehet, válaszd az édes semmittevést. Mikor volt ilyen utoljára? Az is ide tartozik, mikor tényleg nem akarsz/kell alkalmazkodnod senkihez.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton tele lehetsz energiával, de közben felfokozott, izgatott hangulatban is lehetsz, így érdemes levezetned úgy a benned keletkező feszültséget, hogy azzal ne okozz problémát az emberi kapcsolataidban. A legjobb pedig erre a sport.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma valószínűleg elveszted a türelmed, amit nálad egészen nehéz elérni. De egy ismerőssel, vagy rokonnal folytatott beszélgetés során ugyanazok a panelek következnek egymás után, mint eddig mindig, és ez idegesít. Hát van aki soha nem változik…

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mivel neked nagyon erős a kisugárzásod, sokan felnéznek rá, még ha nem is mondják. Gyakran fordulnak hozzád tanácsért is. Ma is így történhet, de ezúttal légy nagyon óvatos. Hallgasd meg az illetőt, de ne mondd meg neki, mit tegyen.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton talán még gyorsabban vág az eszed, mint egyébként, megérted a rejtett összefüggéseket és a körülötted lévő emberekbe szinte belelátsz majd. Nem biztos azonban, hogy minderről beszélned is kell azokkal, akiket érint. Nem mindenki örül annak ugyanis, ha szembesítik őket a valósággal.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton egy kapott információ, vagy egy hír alaposan megmozgathatja a fantáziádat és talán arra vesz rá, hogy beleásd magadat egy érdekes témába, vagy kipróbálj valami új dolgot. Ráadásul, mivel te kifejezetten szereted a kihívásokat, egy kis kockázat sem szegi a kedvedet.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton izgalmas emberekkel léphetsz kapcsolatba és ismerkedhetsz meg és mindez adhat számodra inspirációt, vagy akár új terveket. Ráadásul ezt az energiát, amely most ért téged, felhasználhatod arra is, hogy az életed egy területén pozitív változást érj el.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha az a terved, hogy új irányt szabsz az életednek, akkor most légy nagyon figyelmes, ugyanis annyi változás, átalakulás zajlik körülötted, hogy ennél az időszaknál alkalmasabbat erre nem is kereshetnél. Sorra nyílnak a lehetőségek. Figyelj a jelekre!

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló