Ezo

A szombat a teljes kikapcsolódás napja – napi horoszkóp 2024. március 30.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.30 | 10:00

A szombat nagyon vidám napnak ígérkezik a bolygók a horoszkóp szerint. Ma mindenképpen engedd meg magadnak a teljes kikapcsolódást, a pihenést. Teheted ezt a pároddal, a barátokkal és persze egyedül is. Ahogy a legjobbnak érzed.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A húsvéti hosszú hétvége második napján végre fel tudsz töltődni energiával testileg és lelkileg is. Élvezd ki ez a csodaszép napsütötte, békés napot! Találkozz a barátokkal, ismerősökkel, és hagyd csak úgy, spontán alakulni az eseményeket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A pároddal szombaton nagyon egy hullámhosszra kerülsz. A kötelező körök után fontos, hogy egymásra is jusson idő. A konfliktusokat ne ma akarjátok megoldani – most egyszerűen csak hagyjátok magatok mögött a feszültségeket.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton legyen egy kis „üresjáratod” is, figyelj rá, hogy ne szervezd túl a napot, mert akkor épp saját magadra nem jut idő. Szombaton minden olyan tevékenységet támogatnak a bolygók, amelyek a töltekezésről, kikapcsolódásról, pihenésről szólnak.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Próbálj meg a holnapi húsvétvasárnapra úgy készülődni, hogy közben a mai napot is kiélvezed. A párod egészen biztosan nem várja el, hogy minden tökéletes legyen. Engedd meg magadnak a pihenést, olvasgass, sétálj, szánj időt arra is, ami téged tölt fel.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton bebizonyosodik, hogy szép az élet. Kinyílik a szíved, mint a tavaszi virágok. Ha még keresed a párodat, most olyan ember léphet az életedbe, akit vonzónak találsz. Ennek persze esélyt is kell adni: mozdulj ki otthonról, ha a barátok hívnak.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton kedvező hatásokat jeleznek a bolygók. Ehhez azzal tudsz a leginkább hozzátenni, ha picit elengeded magad. Ne ess abba a hibába, hogy azt hiszed, mindennek tökéletesnek kell lennie: a húsvéti sonkának, kalácsnak és díszítésnek is. Ne nehezítsd meg az életed a maximalizmussal!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csodálatos hála tölti meg a szívedet szombaton. Az égi folyamatok megható és vidám élményeket szimbolizálnak. Ma olyan beszélgetésekben lesz részed, amelyek előremozdítják a gondolkodásodat.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon jókedvűen telik ez a nap, a Nyilas Hold extra adag energiát és lendületet ad neked is. És még a negatív megjegyzéseket is el tudod engedni a füled mellett. Jól is teszed, hogy nem állsz bele a konfliktusokba.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Nyilas Hold szombaton nagyon jó fejleményeket jelez! Mindennel könnyebben, gyorsabban végzel, mint gondoltad. És nagyon jól és ügyesen fejezed ki az igényeidet anélkül, hogy túlságosan rámenősnek tűnnél. Így aztán mindenki önszántából követ téged…

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Élvezd ki a húsvéti hosszú hétvége minden pillanatát! Szombaton is nagyszerű élmények várnak. Valakivel közelebb kerültök egymáshoz, és az is lehetséges, hogy megújítasz egy régi barátságot. Végre új inspirációk érnek. Olyan meglátásaid is lehetnek, amelyek hosszú távú terveket érlelnek benned.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton végre ki kellene venned egy kis „szabadságot” a családtól is, és menni, ahova a kedved tartja. Igazán jó alkalom a mai nap, hogy kipróbálj valami újat, de az ismerkedésnek is kedvez. Ha még keresed a társadat, az utadba sodorhat valakit az élet, aki nagyon is megmozgatja a fantáziádat.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Romantikus hangulatban leszel a húsvéti hosszú hétvége második napján. Könnyen előfordulhat, hogy könnyekig meghatódsz valami apróság miatt. Semmiképp se fojtsd el az érzéseidet! Közben valaki hiánya is összefacsarhatja a szívedet egy kicsit.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló