Ezo

Örömteli pillanatokat hoz a húsvét – napi horoszkóp 2024. március 31.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.31 | 10:00

A bolygók és az égi folyamatok szerint igazán vidám és örömteli a húsvéti ünnep első napja. A vasárnap nagyszerűen alakul, izgalmas beszélgetéseket, örömteli pillanatokat hoz. Éld meg minden percét!

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Húsvét vasárnap is a Nyilas Hold lelkesít. Ezzel a nagy pörgéssel tulajdonképpen nincs is semmi gond, amíg le is vezeted a feszültséget, és nem kerülsz senkivel sem konfliktusba… Nagyszerűen sikerül minden húsvéti összejövetel, parti, csak engedd el a füled mellett, ha valaki olyat mond, ami épp nem tetszik.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Már most, hogy a horoszkópot olvasod, ígérd meg magadnak, hogy nem akarsz mindenki elvárásának megfelelni. Elég a legszűkebb környezet véleményével törődni. Ha egy picit sikerül elengedni magad, akkor egészen biztos, hogy minden a legjobban alakul.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Minden adott a jó hangulathoz húsvét vasárnap. Bár nem voltál teljesen biztos benne, de végül minden részlet összeáll, ráadásul anélkül, hogy bele kellene szakadnod, mert valahogy könnyedén intézel mindent. Bravó!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hajlamos vagy annyira várni ezeket a családi ünnepségeket, hogy teljesen belefeszülsz a végén. Most tényleg ne tedd! Inkább kérj segítséget a többiektől, nem kell mindent egyedül csinálnod! Attól még te leszel a főnök a konyhában, ha együtt készül az ünnepi étel.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ragyogóan szép napod lesz! Az az igazság, hogy rég volt ennyire felhőtlenül vidám családi, baráti összejövetel, mint a húsvét vasárnapi. Ha te vagy a házigazda, akkor ismét odateszed magadat. Hidd el, mindenki hálás azért a rengeteg energiáért, amit a közös együttlétért teszel.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Merkúr rövidesen retrográdba fordul, aminek előszelét már vasárnap is érezheted. Így rajtad a jókedv mellett a nosztalgikus hangulat is eluralkodhat. A legbölcsebb az lenne, ha saját magad mellett arra is figyelnél, hogy az ünnepi készülődés közben ne hajtsd túl magad.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Húsvét vasárnapon ismét megcsillogtathatod a diplomatikus képességedet, mert biztosan lesz olyan vendég, rokon, aki picit túlpörög és rámenős vagy tapintatlan lesz veled. Bárkit képes leszel könnyedén leszerelni, megbékíteni! Mindent összevetve remekül sikerül az ünnep első napja.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Végre igazán tudsz mulatni, örülni, kikapcsolódni! Vége az érzelgős hangulatnak, húsvét vasárnap sokkal inkább a tavaszi jókedv érvényesül. Finom ételek, italok várnak rád, semmi dolgod tehát, mint élvezni a családi és/vagy baráti társaságot. A húsvét az örömteli pihenésről is szól.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Óraátállítás volt hajnalban, de ez rajtad cseppet sem látszik. Majd szétvet az energia! Remélhetőleg jó nagy rokonság gyűlik össze. Jó a hangulatod, és most különösen nagy szükséged van a pörgésre, társaságra, hangos, nagy beszélgetésekre.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha arról van szó, hogy nagyot kell alakítani a gasztronómia terén, te ezt is, mint minden mást, rendkívül profi módon közelítesz meg. Egészen biztos, hogy fantasztikusan sikerülnek a húsvéti ételek! De jó lenne, ha utána végre te is lazítanál egy kicsit.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az ünnepek sokunkból hoznak elő régi emlékeket a vidámság mellett. És bár most ez utóbbi dominál, azért így is lesznek olyan helyzetek, amelyekre a másik fél érzékenyebben reagál. Legyél tehát elnéző az ünnepek alatt is! Különösen a hozzád leginkább közelállókkal.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Húsvét vasárnapja felhőtlen hangulatban telik. Érdekes híreket hallhatsz, olyan információkat, amelyek további tervekre inspirálnak. Lehet persze valamilyen meglepő hír vagy akár pletyka is, ezeket a helyén kell kezelned. Váratlan vendég is érkezhet, de még ez is jól érint, örülni fogsz neki. Minden adott a szép ünnephez.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló