Ezo

Ez a 3 legoptimistább csillagjegy, akik mindent röhögve túlélnek

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.16 | 18:40
  • trendindex: 3

Persze az alkalmi mélypontokat ők sem kerülhetik el, de sokkal pozitívabban állnak a dolgokhoz, mint a többiek.

Nyilas

Szókimondóak és egyenesek, ami miatt sokan keménynek hiszik őket, de a Nyilas igazából az állatöv örök optimistája, aki mindenben és mindenkiben meglátja a lehetőséget. Ezzel együtt szerencsére akad bennük egy jó adag realizmus is, csak épp tudatos döntést hoztak: a legjobbat hozzák ki abból, ami adott. Elvégre háromféle dolog van a világon: én dolgom, ő dolga, Isten dolga.

Halak

A Halak amolyan álmodozó idealista, akit élete hajnalán – még kevés tapasztalat birtokosaként – könnyű átejteni a palánkon. Sokat küzd önmagával, hogy a csalódásai után is bizakodó tudjon maradni, de szerencsére mindig a naivan idealista, ábrándos énje győz, hiszen ez az, ami út egyúttal a leginkább inspirálja is!

Mérleg

A Mérleg minden idegszálával hisz a jobb világban, amit két kezünkkel építhetünk fel, és úgy véli, a krízishelyzetekből is mindig erősebben állhatunk fel. Mindez talán a csillagjegy konfliktuskerülő természetéből fakad, hiszen a Mérleg igazi pacifista, így a küzdelmet sokszor inkább ignorálja. Harmóniára vágyik maga körül, ezért optimizmusával másokat is húz magával előre.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/silviarita-3142410/
Forrás: Ragazze.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló