Ezo

Érzéki oralitás: 5 dolog, amit jó ha tudsz, mielőtt Bikát vinnél az ágyba

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.25 | 14:48

Imádja a minőségi kulináris élményeket, érzéki természet, és ez a csillagjegy az orális örömök nagy mestere.

Küzdő típus, megszerzi, amit/akit akar

Ha valaha is találkoztál Bika csillagjegyű emberrel, akkor tudod, hogy híresek a magabiztosságukról és elszántságról. Ha eldönti, hogy veled akar lenni, akkor nincs megállás: bármire képes azért, hogy meghódítson.

A kulináris kalandok épp olyan fontosak számára, mint a szex

A Bika csillagjegyű emberek imádnak jókat enni és jókat főzni. Ha randizol egy Bikával, akkor gyúrj bátran a gasztro-programokra. Vegyél részt vele különleges vacsorákon, fedezzétek fel új éttermeket, kóstoljatok meg egzotikus ételeket. Az étel mindig központi szerepet fog játszani az együttléteitek során, és így még közelebb kerülhetsz a szívükhöz (és gyomrukhoz).

Lassú víz partot mos, de megéri várni

A Bikák nem sietnek semmivel, és ez igaz a randizásra is. Ne várj spontán kalandokra egyik pillanatról a másikra, Mert a bikáknál minden lépés rengeteg türelmet és időt igényel. Ha komolyak a szándékaid, légy türelmes és hagyd, hogy a kapcsolatotok lassan épüljön fel.

A minőség a szeretetnyelve

A Bika eredendően anyagias természetű, de ne érts félre, ez nem azt jelenti, hogy csak a vagyonra vágynak. Inkább arról van szó, hogy a Bikáknál az életminőség és a kényelem elsődleges szempontok. Ha randizol egy Bikával, olyan élményeket és ajándékokat érdemes elé tenni, amelyek minőséget és értéket képviselnek. Ha például vacsorázni mentek – lásd előző pont -, válaszd a minőségi éttermeket, ahol finom ételekkel és kifinomult környezettel találkozhattok. A Bikák nagyra értékelik az apró részleteket és a kényelmet, így ne felejtsd el ezeket a szempontokat a randijaitok során.

Igazi érzéki természet

A Bikával bátran kísérletezhetsz az ágyban, hiszen – ha már bízik benned és meghódítottad – nyitott akár arra is, hogy egészen extrém dolgokat kipróbáljon. Érdemes azonban arra ügyelni, hogy a Bika az orális kényeztetés mestere: imád adni és kapni is. Főként, ha előtte egy kényeztető, házias vacsorán vett részt, masszázzsal egybekötve…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Nem vagyunk kint a vízből
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 11.