Ezo

Ebben rejlik a férfiúi vonzerő a csillagjegy alapján

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.07 | 09:48

Ahány csillagjegy, annyiféle domináns férfienergia. Most ennek pozitív aspektusait mutatjuk be...

Kos:

Az Élénk és Határozott Fiú, aki mindig készen áll a kalandra és bátorít, hogy merj álmodni és egyre komolyabb célokat állítani.

Bika:

Az Stabil és Megbízható Pasas, aki mindig ott van a társa mellett, hűséges, és aki tudja, hogyan tegye boldoggá a másikat. Érzéki természet, sokáig bírja az ágyban.

Ikrek:

Az Szellemes és Érdekes Srác, aki sosem unalmas, és képes folyamatosan meglepni, vicces és intellektuális kalandokkal tarkított társasági életet kínálva.

Rák:

Az Érzékeny és Odaadó Társ, aki meghallgat és megért, mindig melletted áll, és az érzelmeidet mindig fontosnak tartja. Remek férj lesz belőle.

Oroszlán:

Az Öntelt és Nagylelkű Pasas, aki figyelmet fordít rád, büszke rád és készen áll, hogy a világot a lábad elé tárja.

Szűz:

Az Részletorientált és Hűséges Srác, aki mindig odafigyel és segít a problémák megoldásában, valamint támogat és megért a mindennapokban.

Mérleg:

Az Kiegyensúlyozott és Társaságkedvelő Fiú, aki képes az egyensúlyt megtalálni a kapcsolatban, romantikus és összehangolt társasági életet biztosítva.

Skorpió:

Az Szenvedélyes és Titokzatos Pasas, aki elvarázsol és izgalmas kalandokra csábít, miközben mindig mély és intenzív érzelmeket hoz a kapcsolatba.

Nyilas:

Az Kalandvágyó és Optimista Energia, aki mindig új élményeket hoz, és az élet vidámságát és pozitivitását sugározza.

Bak:

Az Ambiciózus és Megbízható Pasas, aki hosszú távú terveket készít, és a stabilitást és biztonságot kínálja a kapcsolatban.

Vízöntő:

Az Egyedi és Barátságos Srác, aki különleges és izgalmas módon látja a világot, és aki mindig azon van, hogy megmutassa a szabadság és az egyediség értékét.

Halak:

Az Empatikus és Szeretetteljes Férfi, aki mély érzelmekkel és gondoskodással viseltetik irántad, mindig meghallgat és szeretetet ad.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.