Ezo

Ezt hozza számodra az őszi napéjegyenlőség energiája a csillagjegyed alapján

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.20 | 16:18

Új időszak kezdődik, ami más és más energiákat hoz a 12 csillagjegy képviselői számára.

Kos (március 21. – április 19.)

Az őszi napéjegyenlőség idején a Kosok számára új lehetőségek nyílnak. Most az ideje, hogy a megvalósítandó terveken dolgozz, és hagyd magad mögött a múlt gondjait. A 23.-ra virradó energia támogatja az új kezdeteket, ne habozz lépni!

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák most úgy érezhetik, hogy felfrissülnek és új energiákkal kapnak szárnyra az őszi napéjegyenlőség hatására. Használd ki ezt az időszakot a pihenésre és a feltöltődésre. Figyelj a belső hangodra és hagyd, hogy az vezessen. Az intuícióid most új értékeket hoznak.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek számára az őszi napéjegyenlőség kiváló időpont a kommunikációra és az új kapcsolatok kiépítésére. Merj kifejezni magadat és ne félj új embereket megismerni. Az energiák támogatnak a kreativitásban és az ötleteid megvalósításában: ha jön egy új lehetőség, bátran mondj rá igent.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákoknak az őszi napéjegyenlőség időszaka a családra és az otthonra összpontosítás időszaka. Fordíts több időt a szeretteidre és a házadra. Ez az időszak lehetőséget kínál a lelki feltöltődésre és az érzelmi harmóniára is. Egy jó elvonulás esetleg?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok most ragyogóan fénylenek az őszi napéjegyenlőség erejétől. Bízz magadban és merj szerepelni a középpontban. Ez az időszak lehetőséget kínál az önbizalom növelésére és az ambíciók megvalósítására.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzeknek az őszi napéjegyenlőség idején érdemes a testi és lelki egészségükre összpontosítani. Gondoskodj magadról, és találd meg az egyensúlyt az életed különböző területein. Az energia segít a tisztaság és a rend megteremtésében.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az őszi napéjegyenlőség idején a Mérlegek számára a kapcsolatok kiemelkedően fontosak lesznek. Foglalkozz a párkapcsolatoddal és a barátságaiddal. Nyitott szívvel hallgass másokra, és bátran nyílj meg.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók most mélyreható változásokra számíthatnak. Az őszi napéjegyenlőség időszaka lehetőséget kínál a régi emlékek és sérelmek feldolgozására. Engedd el a múltat és hagyd, hogy az új energia átjárja az életedet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok számára az őszi napéjegyenlőség időszaka a kreativitás és a szabadság jegyében zajlik. Merj új dolgokba belevágni, és szabadon kifejezni önmagadat. Az energia segít a terveid megvalósításában.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakoknak az őszi napéjegyenlőség idején érdemes a karrierjükre összpontosítani. Tűzd ki a céljaidat és dolgozz keményen azok eléréséért. Az energia támogat a hosszú távú tervek készítésében.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az őszi napéjegyenlőség idején a Vízöntők számára az innováció és az egyediség fontos szerepet játszik. Merj kilépni a komfortzónádból és hozz létre valami újat.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak számára az őszi napéjegyenlőség időszaka az intuíció és a szellemi fejlődés jegyében zajlik. Fordíts időt a meditációra és a belső békéd megtalálására. Az energia támogat a spirituális növekedésben és az önismeret mélyítésében.

Reméljük, hogy ez az őszi napéjegyenlőség hozzásegít téged a pozitív változásokhoz és az önismeret fokozásához. Ne feledd, hogy a csillagok mindig üzennek számunkra, és ez az energia mindig rendelkezésedre áll, hogy segítsen az életed különböző területein.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Elhunyt Sandra Day O’Connor
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 02.