Ezo

3 csillagjegy, akikre szakítás várhat októberben

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.27 | 17:48

Ahogyan beköszönt az ősz, és a levelek lassan lehullnak a fákról, néhány csillagjegy számára úgy tűnhet, hogy a változások hasonló elengedést hoznak a párkapcsolatukban.

Íme, három csillagjegy, akikre októberben szakítás várhat:

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

A Mérleg jegy számára a harmónia és az egyensúly elengedhetetlen a boldog párkapcsolathoz. Azonban az év utolsó hónapjaihoz érve lehet, hogy a Mérleg észreveszi, hogy valami nincs rendben a kapcsolatában. Az októberi újhold és csillagállások arra ösztönözhetik, hogy átgondolja a kapcsolatát, és felismerje, hogy esetleg továbblépésre van szüksége az életében.

Skorpió (Október 23. – November 21.)

A Skorpió jegy számára az október erős érzelmi hullámokat hozhat. Bár a Skorpió híres szenvedélyéről és hűségéről, az intenzív érzelmek néha nyomást gyakorolhatnak a párkapcsolatára. Az októberi csillagmozgások arra sarkallhatják, hogy kritikusan vizsgálja meg a kapcsolatát, és hozza meg a legjobbnak vélt döntést.

Halak (Február 19. – Március 20.)

A Halak jegy számára az október zavaros időszak lehet a párkapcsolat terén. A Halak hajlamosak átérezni a mások érzelmeit, és néha túl sokat áldoznak fel saját boldogságuk érdekében. Az októberi csillagok azt sugallhatják, hogy ideje lesz felszabadulni egy olyan kapcsolatból, amely már nem szolgálja a szükségleteiket – esetleg akár bántalmazó tendenciákat is mutatott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló