Ezo

Erre a 3 csillagjegyre váratlan pénzeső zúdul az október 23-i hosszú hétvégén

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.20 | 16:18

Az október 23-i hosszú hétvége nem csak a szabadságról és az 1956-os forradalom emlékéről szólhat, hanem egyes csillagjegyek számára váratlan és kellemes meglepetéseket is hozhat. Az asztrológia szerint három csillagjegy különösen szerencsés lehet ebben az időszakban, amikor a bolygók és a csillagok együttállása pozitív hatást gyakorolhat a pénzügyeikre.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika jegy szülöttei számára az október 23-i hosszú hétvége különösen ígéretes lehet a pénzügyi területen. A Vénusz, a Bika uralkodó bolygója, a pénz és a gazdagság szimbóluma, most kedvező pozícióban található. Ez lehetőséget teremt az anyagi helyzet javítására, például a váratlan pénzösszegek, jutalmak vagy nyeremények formájában. A Bikáknak érdemes nyitottak maradniuk az ilyen lehetőségekre az október 23-i hétvége során.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ez a hosszú hétvége különleges lehet a Skorpió jegy szülöttei számára, mivel a hétvége Skorpió-időszak kezdetét jelenti. Ebben az időszakban a Nap és az Uránusz kedvező fényszöge a Skorpiók javát szolgálják. Ez lehetőséget teremt az örökségek, befektetések vagy életbiztosítások területén. Emellett a Skorpiók számára most könnyebben sikerülhet pénzügyi célokat kitűzni és elérni.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak jegy szülöttei számára az október 23-i hosszú hétvége számos kreatív pénzügyi lehetőségeket hozhat. A Nap az októberi hónapban Neptunusszal kedvező szögbe lép, ami fokozza az önbizalmat és a kreativitást. Ez a kreatív lendület pénzügyi előnyökhöz vezethet, például azáltal, hogy értékes művészeti vagy kézműves alkotásokat hoznak létre, amelyeket értékesíthetnek – most jobb esélyekkel és kedvezőbb áron, mint valaha.

Hajrá, Bika, Skorpió és Halak! A pénzeső közel van!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló