Ezo

Ez lesz a neked való Netflix-sorozat, a csillagjegyed alapján

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.15 | 12:48

Segítünk lazítani esténként. Ezeket a Netflix-sorozatokat érdemes követned, legalábbis horoszkóp szerint.

Kos

A Tűz-jegyek közül a Kos a leginkább bátor, határozott és magabiztos – olyannyira, hogy könnyen azonosul majd a Doktor Addison (Private Practice) Addison Montgomery-jével. A Doktor Addison voltaképpen Grace klinika spinoffja, de nem csak a kórházas sorozatok rajongói képesek azonosulni vele.

Bika

A Bika állhatatos, makacs, türelmes, ugyanakkor értékeli az élet érzéki örömeit. Számára a legjobb választás a Selling Sunset, ahol topkategóriás ingatlanügynököket követhet, amint épp Los Angeles legdrágább otthonait próbálják eladni.

kép: Glenn Carstens-Peters, unsplash.com

Ikrek

A szellemes, eszes, energikus Ikrek szereti az olyan sorozatokat, amelyek egy egészen más világot mutatnak be, mint amit ismer. A Takkinak (magyarul elég buta címe van, Szaúdi fiatalok) most új évada van, és bár a storyline nem túl meglepő, maga a szaúdi kultúra bemutatása az Ikrek számára szuperizgalmas.

Rák

A családcentrikus Rák számára az olyan sorozatok ideálisak, ahol egy-egy nagycsalád szövevényes életét, különös dinamikáját követheti tét nélkül. A Shtiselhez nincs magyar szinkron még, de angolra állítva a Netflixet ez az egyik legjobb sorozat, aminek 2021-ben új évada lett.

Oroszlán

A szenvedélyes, aktív, folyton pörgő Oroszlánok kedvence a Bridgerton, hiszen a kosztümös filmek már csak azért is vonzzák őket, mert tudatalatt izgatja őket a rang, a hatalom és mindaz, ami ezt övezi. Daphne Bridgerton nővé érésének krónikája épp olyan posh, amilyen ő maga is.

Szűz

A Szűz a tökéletesség bűvöletében él, rendkívül tudatos, és nála összeszedettebb újrakezdésre kevesen képesek. Imádja a reality-sorozatokat, különösen akkor, ha az egy újrakezdést mutat be. Pont, mint az Életem az ultraortodox közösségen túl (My Unorthodox Life), ami Julia Haart divatmogul és családja útját mutatja be az ultrakonzervatív haredi júdaizmustól a liberális nagytőkés létig.

Mérleg

A Kulcs a zárját (Locke and Key) a tökéletes természetfeletti horror-dráma az okkultizmus iránt nyitott Mérlegek számára, amelyet Joe Hill készített Hill azonos című képregénye alapján.

Skorpió

A Skorpió imádja a krimiket és a rejtélyeket, számára a A nagy pénzrablás (Money Heist) igazi csemege. A 2017-ben bemutatott spanyol bűnügyi drámasorozat számára abbahagyhatatlan lesz akkor is, amikor mások valami könnyedebbre vágynak inkább.

Nyilas

A Nyilasnak erős a gyomra, ha kemény jelenetekről van szó, ugyanakkor az ész nélküli vérfürdő untatja, kell neki egy komplexebb üzenet is. A Squid Game-et imádni fogja, pontosan az árnyalt kapitalizmuskritika miatt, amit a dél-koreai sorozat szállít.

Bak

A Baknak komoly történelmi és politikai érdeklődése van, ezért ha finomabb lelkű, nézze a Koronát, ha edzettebb lélek, akkor pedig ott a Fauda. A Faudát kár volna kihagyni, hiszen hiába izraeli sorozat a gázai övezet konfliktusáról, a palesztin szereplők többsége is iszonyú szimpatikus, jól értjük a motivációikat mindvégig.

Vízöntő

Az örökké kísérletező kedvű, kíváncsi Vízöntő szereti azokat a sorozatokat, amelyek kicsit visszaviszik őt a felnőtté válása időszakába. Az Én még sosem… (Never Have I Ever) egy vígjáték-dráma műfajába tartozó sorozat, amelyet Mindy Kaling és Lang Fisher készített, és egészen biztosan képernyőhöz szegezi majd a Nyilast.

Halak

A végletekig romantikus, ábrándos és finomlelkű Halak valami könnyűt nézne: bár az Anne e-vel a végén és az Emily Párizsban több évaddal már nem jelentkezik, a meglévők izgalmasak lesznek számára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló