Ezo

2023 szilvesztere jelentős, többirányú fordulópont az emberi utazásban a numerológusok szerint

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.31 | 17:22

Ahogy 2023 utolsó napján búcsút veszünk az esztendőtől, egy rendkívüli számsorozattal zárjuk az évet: 12/31/23, vagyis 123123. A numerológia szerint ez a számsor rendkívüli jelentőséggel bír.

A numerológia számos üzenetet hordoz

A numerológia ősi művészet, amely a számok jelentését és az életünkre gyakorolt energetikai hatását vizsgálja. A szakértők szerint minden szám rezgéseket hordoz, és információkat nyújthat az életutakról, kihívásokról és a világ dolgairól.

A numerológia története egészen a görög filozófus és matematikus, Püthagorasz idejéig nyúlik vissza. Az ő munkájára épül a modern numerológia, amely minden számhoz misztikus tulajdonságokat rendel. A numerológia külön rendszert is kidolgozott, amely betűkhöz rendel számokat.

Az ismétlődő számoknak különleges szerepe van a numerológiában. Az ilyen jellegű számokra példa lehet, amikor rápillantunk az órára, és az 11:11-et látjuk. A numerológusok szerint az 11:11 egy mesterszám vagy angyalszám, ami arra utal, hogy a vezetőink vigyáznak ránk. Így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak a 12/31/23 számsorozat jelentésére.

Mit jelent a 12/31/23?

Narayana Montúfar, egy hivatásos asztrológus és a “Holdjelek: Oldd fel belső világító erődet” szerzője szerint,

“az 1-es szám a beavatás szikráját hozza, a 2-es az építkezésre összpontosít, a 3-as pedig a teremtés fogalmához kapcsolódik. E három szám sorozata együttesen egy új teremtés felépítésére vonatkozik. Mivel ez a számsorozat száz évig nem fog megismétlődni (legközelebb 2123.12.31-én), bármi is jön létre most, az valami NAGY durranás lesz!”

Christine DeLorey, a Creative Numerology numerológusa hozzáteszi:

“Ez a számsorozat két 1-est, két 2-est és két 3-ast tartalmaz. Ez három mesterszám: 11, 22 és 33. Együtt 66-ot adnak nekünk, és mivel minden mesterszám a 11 többszöröse, ez a dátum tartalmazza az ÖSSZES mesterszámot 11-től 99-ig. Ez arra utal, hogy 2023 szilvesztere jelentős többirányú fordulópont az emberi utazásban, még akkor is, ha a mesterszámok ezen a napon rejtve vannak.”

Az 123123 összeadásával 12-t kapunk. A tizenkettőt mesterszámnak tekintik, ami spirituális megvilágosodást jelenthet. Ez a nap felismeréseket és “aha” pillanatokat hozhat az egyének és a közösség számára. A 12-es az Akasztott ember kártyájának megfelelő szám a tarot-ban, amely gyakran új perspektívaként értelmezhető. Az év végén tehát friss szemmel tekinthetünk a világra.

Mi a helyzet az angyalszámokkal?

Egyes numerológusok szerint az ismétlődő számok “angyalszámok”, és az angyali erőket jelezhetik. Ami a 123123-at illeti, ha az összes számot kettesével összeadjuk, akkor 3/4/5 vagy 345 lesz. Az Angyalszámokban a 345 az útmutatásról szól minden formájában.

Lehet, hogy ez egy jobb holnap ígérete? Talán.

Az év vége mindig optimizmust hoz elő, függetlenül a számoktól.  Ezt szem előtt tartva zárjuk az évet pozitív, befelé forduló hangulatban. Habár a szilveszter hagyományosan az elengedés ideje, hogy felkészüljünk az új évre, az 123123 arra utal, hogy ez a nap kulcsfontosságú lesz, és valódi áttörést hozhat.  Bármilyen is volt 2023, ez a különleges befejezési dátum ígéretet hordoz a 2024-es újjászületésre. Legyen szó spirituális megvilágosodásról vagy új perspektívák felfedezéséről, az év utolsó napján érdemes elmerülni a számok misztikus világában, és tudatosan készülni az előttünk álló friss kezdetre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
Marcelito Pomoy
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 20.