Üzlet

Rendkívüli: ársapkát vezet be az Aldi egy élelmiszerre

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.06 | 11:18
  • trendindex: 2

Partizánakcióba kezd az Aldi: maguktól tettek ársapkát a vajra.

Az április végéig érvényes az árstop a szakértők szerint több kárt okoz, mint ami hasznot hajt. Az árstop kivezetésével a trappista sajt kilóára például 1000 forinttal is csökkenhetne. Az Aldi viszont most „jóárasította” a vajat.

Az Aldi február 6-a, hétfőtől húsz százalékkal csökkentette

az üzletláncuk két legnépszerűbb, nemzetközi beszerzésű, 82 százalékos Desira és Milfina saját márkás vaj árát. Az üzletlánc csökkentette a magyar beszerzésű, 60 százalékos zsírtartalmú, 100 grammos saját márkás Kokárdás vaj árát is. Az áruházlánc teljes vajforgalmának több mint felét ez a három vaj adja, a tartós árcsökkenésnek sok vásárló fog örülni.

Fotó: Pixabay

„Az ALDI elkötelezett a magyar fogyasztók minőségi termékekkel történő kiszolgálása és az alacsony árak iránt, amelyek segítséget nyújtanak a magyar családok számára a hétköznapok során. Leginkább azzal segítjük vásárlóink spórolási törekvéseit, ha – a korábbi ígéretünknek megfelelően – ahol és amint lehet, csökkentjük az árainkat. A legnépszerűbb saját márkás vajaink árát a mai naptól 20%-kal csökkentjük, ami

nem egyszeri akció, hanem tartós árcsökkentés

és az alacsonyabb beszerzési árelőnyünket azonnal továbbadjuk vásárlóinknak. Keressük a lehetőséget, hogy még több magyar és nemzetközi vajtermék esetében lejjebb vigyük az árakat. Bízom abban, hogy a vajárak csökkenése csupán a kezdet, és a tejtermékek, illetve általában az élelmiszerek esetében további árcsökkentéssel tudjuk támogatni a fogyasztókat”

– idézi az üzletlánc közleménye Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatóját.

Egészen hihetetlen, amit az Aldi most meglépett


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló