Gasztró

Itt a fánk, ami a sötétben világít!

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.15 | 07:24

A Starbucks unikornis-őrülete miatti szivárványszín-kaja üzemmód után itt az új buli: a sötétben világító fánk.

A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black Star Pastry cukrászda ezúttal másfelé „termékfejlesztett”: foszforeszkáló krémmel kenték be fánkjaikat. Hogy mire jó az egész, arról nem szól a fáma, de mai filmünk szerint a jelenséget a B vitaminban lévő tiamin (B1 vitamin) használatával lehet előidézni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló