Gasztró

Erre vártunk, végre itt a hamburger szagú gyertya

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.25 | 07:48

A gyorsétteremlánc egy illatgyertya-készletet dobott piacra, melyben a hat gyertya mindegyike a hamburger egy alapanyagának illatát idézi fel, tökéletes egy romantikus kádas fürdéshez.

Egy nagy cég gyakran dob piacra a saját márkanevükkel ellátott termékeket, ez nem meglepő, és gyakran előfordul. Azonban a hamburger illatú gyertya szett a szinte tökéletes ajándék minden alkalomra. Nincs is jobb, mint életünk szerelmével, hátradőlni a kádban, élvezni egymás társaságát, és kellemes hamburger illatban ringatózni.

A teljes és tökéletes hamburger szaghoz kell az egész készlet, és egyszerre kell meggyújtani mivel a különleges szettben marhahús, zsömle, ketchup, hagyma, sajt és uborka illatú gyertya külön  kapott helyet.

Csodálatos, maga a kollekció az Amerikában népszerű negyedfontos hamburger ötvenéves születésnapjára készült. A cég ezenfelül jövő héten kiválaszt egy amerikai várost, amely az évforduló alkalmából egy hatalmas hamburgerszobrot is kap majd. Ezen csak a szezámmagok húszszor akkorák lesznek, mint egy valódi hamburger, szóval tényleg monumentális emlékműnek ígérkezik.Ezt a szendvicset nálunk McRoyal néven forgalmazzák.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.