Gasztró

3 egyszerű tavaszi partykaja, amit közösen a legjobb elkészíteni

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.24 | 14:18

A közös evésnél, csak a közös főzés tud szórakoztatóbb lenni. Ha mindenki kiveszi a részét a "munkából", megérdemelten ülhetjük körbe a megterített asztalt és pontozhatjuk a végeredményt is.

Sajtos vendégváró falatok

Három szuper falatka, teraszos vagy kerti borozgatáshoz. Osszuk ki a feladatokat:amíg egyikünk a kecskesajtos-kápialekváros bagetteket készíti, addig egy másik önjelölt séf a gorgonzolával töltött húsgolyókat sütheti ki olajban. És hogy a salátáról se feledkezzünk meg, egy jó kézügyességgel megáldott csapattagra bízzuk rá a sherryecetes vinaigrette kikeverését, hogy ezzel ízesítsük a mozzarellás-rukolás salátánkat.

Koreai bibimbap

Imádjuk a koreai kajákat: sok kis pici adag, szemet gyönyörködtető látvány az asztalon: reteksaláta, medvehagymás spenótsaláta, uborkasaláta, a gyufaszálra vágott színes zöldségek és a fő attrakció a főtt rizs közepébe ültetett, szezámmaggal megszórt darált hús. egészséges és kiadós vacsora. Győzzünk vendégeket hívni az elkészítéshez.

Pink habos muffin, a gyerekbuliba

Az igazán gourmet szülők gyerekeiket sem hagyják ki a főzés adta örömökből. A nagyobbak a csokis muffin tésztájának, vagy akár a céklával színezett mascarpone elkészítésében is részt vehetnek. De a díszítésben biztosan még a legapróbbak is szeretnének részt venni: adjunk hát a kezükbe színes cukrokat, csoki szívecskéket, ehető marcipán virágokat. A többit pedig bízzuk a fantáziájukra.

Hajrá, kert partyra fel!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Csobot Adél odavan az exért
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 18.