Gasztró

Ananászos-csirkés hamburgerrel hozza el Hawaiit a Don Pepe

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.10 | 17:18

Április a Don Pepében, nem maradtunk újdonságok nélkül

Az adott hónap elején mindig három újdonság érkezik a Don Pepe étlapjára egy akciós pizza, egy extra pizza és egy változó kivitelű étel. Mi pedig próbáljuk mindig megmutatni az újdonságokat, szóval most is jól megkóstoltam azt, amit a leginkább csábítónak találtam.

Fotó: Szabó Ákos

Magam részéről rajongok a hamburgerért, bár persze, a nagykönyv szerint ez nem az, hiszen a hivatalos álláspont szerint  hamburger grillezett, fűszeres marhahúsmassza, lapos, enyhén pogácsa formájú ételféleség, amelyet zsemle formájú péksüteménybe helyeznek.

BBQ hamburger élmény és tavaszi újdonságok várnak a Don Pepében

Na itt több dolog stimmel, de ennek ellenére a Hawaii Chicken Burger a csirkés szendvicsek sorában eléggé előkelő helyet foglal el a szívembe.

Fotó: Szabó Ákos

A buciba cheddar szósz, jégsaláta, paradicsom, pankobundában rántott csirkemellfilé kerül, amire pluszban kerül egy szelet cheddar, valamint a grillezett ananász, fekete és sima szezámmag, és az ízek fokozása végett még egy jó adag rukkola is.

Fotó: Szabó Ákos

Persze jár mellé a DP burgonya és öntet, így  garantáltan mindenki jól fog vele lakni. Én alapból szkeptikus vagyok az ananásszal kapcsolatban, de itt határozottan jól működik.

Ha marhahússal próbálnánk meg, akkor pedig a Ponyvaregény ikonikus ételét kapnánk meg, a Big Kahuna burgert.

A csirkés-cheddaros-ananászos hamburger 3990 forintért kérhető, és biztos vagyok benne, hogy senki sem marad éhes utána.

Április akciós pizzája húsvéti hangulattal támad, méghozzá

tormás besamel alappal, csülökkel, tojással, paradicsommal és moazzarellával.

Ugyan még most rengeteg sonka tojás és torma vár ránk, de hónap végén azért erre még lehet mi is rápróbálunk.

Ezen kívül egy Vegán Protein Pizza került még a havi ajánlatok közé, ahol az alap egy bazsalikomos zöldborsókrém melyre, vörösbab, lencse, zöldborsó, füstölt tofu, borsóhús, földimogyoró, szójababcsíra, és vegán ‘mozzarella’ kerül.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló