47
Gasztró
A hableányok is megirigyelnék ezt a stílusos reggelit
Megint új kajatrend hódit a neten, főleg Instagramon, hogy pontosak legyünk, a neve pedig nem más, mint sellőpirítós.
Az egészet egy Adeline Waugh nevű étel stylist kezdte, aki mandulatejből készült krémsajthoz kevert kék és zöld algát, hogy elérje azt a bizonyos hableányos-tengeri hatást. Egy kis ehető arany a tetejére és meg is született az internet új mítikus lény által inspirált kedvence.
Persze ezer dologgal lehet variálni a krémsajtot, így akár gyümölcsösebb, édesebb verziókat is ki lehet próbálni, az internet népe pedig szívesen kísérletezik ilyesmivel, úgyhogy el is lepték a kreálmányok fotói a közösségi médiát. Te kipróbálnád?
Fotó: Instagram / vibrantandpure
Szólj hozzá
Nincs hozzászólás
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.