Gasztró

A hableányok is megirigyelnék ezt a stílusos reggelit

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.21 | 07:45

Megint új kajatrend hódit a neten, főleg Instagramon, hogy pontosak legyünk, a neve pedig nem más, mint sellőpirítós.

Az egészet egy Adeline Waugh nevű étel stylist kezdte, aki mandulatejből készült krémsajthoz kevert kék és zöld algát, hogy elérje azt a bizonyos hableányos-tengeri hatást. Egy kis ehető arany a tetejére és meg is született az internet új mítikus lény által inspirált kedvence.

Persze ezer dologgal lehet variálni a krémsajtot, így akár gyümölcsösebb, édesebb verziókat is ki lehet próbálni, az internet népe pedig szívesen kísérletezik ilyesmivel, úgyhogy el is lepték a kreálmányok fotói a közösségi médiát. Te kipróbálnád?

Fotó: Instagram / vibrantandpure

Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Neked ajánljuk

Ha tetszett a cikk:

és kövess minket a Facebookon

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...