Gasztró

Elmarad az idei Gourmet Fesztivál

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.24 | 16:18

Azért ez várható volt.

Idén már biztosan nem lesz Gourmet Fesztivál; a vezető magyarországi gasztrofesztiválok között számon tartott rendezvényt május 21. és 24. között tartották volna meg a Millenáris parkban – közölték az MTI-vel pénteken a szervezők.

“Figyelembe véve a kormány intézkedéseit, valamint a hatóságokkal és a partnereinkkel folytatott egyeztetések eredményeit, arra jutottunk, hogy idén sajnos egy későbbi időpontban sem tudjuk megrendezni az Electrolux Gourmet Fesztivált” – idézi a közlemény Nemes Richárdot, a fesztivál főszervezőjét.

Mint a szervezők hangsúlyozzák: “a biztonság mindig az első”, ezért a hazai és nemzetközi fejleményeket szem előtt tartva hozták meg a döntést. A megvásárolt belépőjegyek árát – a banki átutalások függvényében – 30 napon belül visszautalják a vásárláshoz használt bankkártyához vagy SZÉP-kártyához tartozó számlaszámra. Idén a 10. Gourmet Fesztivált rendezték volna meg Magyarország legelismertebb fővárosi és vidéki éttermei, cukrászdái, borászatai és bárjai részvételével.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló