47
Gasztró
Ebben az idillikus környezetben készül a Nemzet Sajtja
Reményik Kálmán a közgazdászból lett sajtkészítő Vászolyban egy alig 250 fős településen készíti a legfinomabb sajtokat.
A mai adásban a Vászolyi Sajtmanufaktúrát nézzük meg, és Reményik Kálmánnal a sajtkészítővel és tulajdonossal beszélgetünk a sajtokról, a Balatonról, a tájról és minden egyéb dologról. Hogyan lesz egy közgazdász cégigazgatóból sajtkészítő? Mit jelent neki a sajtkészítés, és, hogy mi az ars poetica mögötte.
A sorozatban több helyi termelőt is megnézünk, és körbejárjuk mi az a szellemiség és mi az az érzés, ami miatt valaki beleszeret ebbe a tájba. Jókat fogunk enni és inni, és kilátás mindig csodálatos lesz, mert nekem a Balaton, a …
Szólj hozzá
Nincs hozzászólás
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.