Gasztró

Ennél csirkés pudingot? Törökországig kell menned érte!

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.04 | 08:15

Nem csak elő- vagy főétel, hanem desszertek alapanyaga is lehet a szárnyashús.

A tavok gögsü egy nagyon régi desszert, ami az Ottomán birodalom idejéből származik, amit most újra készíteni kezdett egy isztambuli étterem. A főtt csirkehúst tejhez adják, amit aztán a darált rizs keményítője sűrít be. Édes, és állítólag nem lehet benne érezni a hús ízét, pedig van benne, nem is kevés:

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Great Big Story
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...