Gasztró

Óriásavokádót kezdtek termeszteni, óriási sikere van!

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.13 | 07:04

Az ausztráliai Queensland egy vidéki farmján, Bungundarra közelében különleges avokádófajta emelkedik ki az avokádók masszájából, amely az egész környéket izgalomban tartja.

Az új avokádó hatalmas, csak a magja akkora, mint egy normál példányé. A BuzzFeed ausztrál szerkesztője, Anna Mendoza kipróbálta, vajon a 10 perces gyorsérlelés segít-e, de nem igazán számolhat be pozitív eredményekről.

A 10 perces trükk amúgy egyszerű: fogod az avokádót, alufóliába burkolod, és 10 perce a 200 fokosra melegített sütőbe teszed.

Úgy tűnik, az óriásavokádó viszont túl a trükkhöz: állítólag utána is kemény maradt, akár a szikla.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló