Gasztró

Óriásavokádót kezdtek termeszteni, óriási sikere van!

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.13 | 07:04

Az ausztráliai Queensland egy vidéki farmján, Bungundarra közelében különleges avokádófajta emelkedik ki az avokádók masszájából, amely az egész környéket izgalomban tartja.

#shepard and #Avozilla size comparison. We are picking Shepard today and I can’t wait till the avozillas are ready, bet we can fill the bins a bit faster! #avocado #harvest #picking #SmashedAvocado #AvocadoOnToast #healthy #GoodFat

David Groves (@thedragonfruitgrower) által megosztott bejegyzés,

Az új avokádó hatalmas, csak a magja akkora, mint egy normál példányé. A BuzzFeed ausztrál szerkesztője, Anna Mendoza kipróbálta, vajon a 10 perces gyorsérlelés segít-e, de nem igazán számolhat be pozitív eredményekről.

A 10 perces trükk amúgy egyszerű: fogod az avokádót, alufóliába burkolod, és 10 perce a 200 fokosra melegített sütőbe teszed.

Úgy tűnik, az óriásavokádó viszont túl a trükkhöz: állítólag utána is kemény maradt, akár a szikla.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Ez az étel a Pinterest kedvence
  • szerző:nuus
  • 2018. 11. 12.
A következő cikkek betöltése folyamatban...