Gasztró
Óriásavokádót kezdtek termeszteni, óriási sikere van!
Az ausztráliai Queensland egy vidéki farmján, Bungundarra közelében különleges avokádófajta emelkedik ki az avokádók masszájából, amely az egész környéket izgalomban tartja.
Az új avokádó hatalmas, csak a magja akkora, mint egy normál példányé. A BuzzFeed ausztrál szerkesztője, Anna Mendoza kipróbálta, vajon a 10 perces gyorsérlelés segít-e, de nem igazán számolhat be pozitív eredményekről.
A 10 perces trükk amúgy egyszerű: fogod az avokádót, alufóliába burkolod, és 10 perce a 200 fokosra melegített sütőbe teszed.
Úgy tűnik, az óriásavokádó viszont túl a trükkhöz: állítólag utána is kemény maradt, akár a szikla.
They’re pretty big avocados.
Though I realise my giant hands probably distort this. pic.twitter.com/t9v1cVGinr
— Josh Taylor (@joshgnosis) 2018. július 11.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.